4 sikre graviditetsøvelser

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Billedkredit: Freedigitalphotos.net

At få vægt er afgørende for dit helbred og din babys helbred under graviditet. Men hvis du får for meget vægt, kan det forårsage svangerskabsdiabetes, og det kan være meget svært at miste de ekstra pund, efter at din baby er født. Med en ordentlig diæt og Vie Fitness & Day Spa -program vil du have en sund graviditet med normal vægtøgning. Forventende mødre, der træner, får 7 kg mindre end dem, der ikke træner. Nedenfor er fire øvelser, der er sikre at gøre under graviditet.

Walkingwalking er den bedste øvelse for gravide kvinder og kan startes i ethvert trin i din graviditet. Denne øvelse med lav påvirkning holder angsten fra dine led, forbedrer cirkulationen, styrker hjertet og lungerne og er grundlæggende at indarbejde i din travle tidsplan.

Svømningsvand leverer lige nok modstand for gravide kvinder, og det er mindre sandsynligt, at du får såret svømning. Du føler dig også lettere i vandet, så dette er en ideel øvelse at gøre, mens du er gravid.

Pilatespilates hjælper med at styrke dine kernemuskler, så det er meget lettere at miste den mor mave, efter at din baby er født. At have en stærk kerne vil også hjælpe med at gøre hårdt arbejde lettere og lektions luner rygsmerter under graviditet. Dit lokale fitnesscenter eller parker og rec -afdeling kan tilbyde Pilates -klasser. Hvis ikke, kan du finde masser af Pilates -videoer online og på DVD.

Yogayoga hjælper med at lette stress, gendanner korrekt balance og er en fantastisk feel-good øvelse for gravide kvinder. Det åbner også dine hofteled, hvilket er nyttigt under levering. Yoga kan berolige ømme muskler og er sikre i alle stadier af graviditeten. Hvis du beslutter dig for at udføre yoga under din graviditet, skal du bare sørge for, at du undgår ekstreme positioner, hvor dine ben strækkes langt fra hinanden og ikke ligger på ryggen. Ligesom Pilates kan du tage yogakurser på dit lokale fitnesscenter eller parker og rec -afdeling, nyde online yogavideoer eller købe yoga -dvd’er. Hvis du tager nogen form for fitness -klasse, er det vigtigt, at din instruktør ved, at du er gravid.

Relateret er ‘beto’ O’Rourke usædvanligt naiv eller bevidst vildledende?

Fitness og træning er sund for alle, især gravide kvinder. Så længe du tager de rette sikkerhedsforholdsregler, vil du føle dig godt, være i form, få mindre vægt og få en meget lettere levering.

var addThis_Config = {“Data_track_AddressBar”: True}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette indlæg:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *