9 Kønsneutralt legetøj til børn af ethvert køn

En af mine venner, mor til en lille dreng, fortalte mig, at hun elskede ”Dollhouses for Boys” -indlægget, jeg gjorde sidste år. Sjovt, for i mit sind var dette indlæg for forældre til børn og piger lige – enhver person, der ikke ønskede, at lyserød plast skulle overtage deres legerum, især familier med børn og piger, der gerne ville have legetøj til at invitere til alle børn.

Her er nogle meget mere gode unisex -legetøj, der kommer gratis for enhver kommerciel bagage. Dette indlæg består af tilknyttede links.

Alt efter barn o, men jeg kan især godt lide deres push walking legetøj og det egerntræk legetøj. Mine småbørn elskede ting, som de kunne trække og trække, mens de gik.

Indendørs telte og forter er sjove for alle. Jeg så denne søde kidkraft en på en messe, og vi fik mange års brug ud af det sammenklappelige nylonspiltelt, der kan gå udendørs til en baghaven -festival.

Pund legetøj er et must-have for 1-årige! Vi havde en plastik med kugler, der ruller ned til en bakke, hvor du kan hente dem igen. Mit barn elskede det. Pund “bænke” er billige (kig efter en under $ 10) muligheder for at tilbyde det samme play -mønster. Naturligvis koster de europæiske uafsluttede træmærker lige så meget som denne plastiske mallet og kuglesæt.

Spil køkkener, åh, hvordan ville jeg ønske, at du ville stoppe med at blive lavet i farven lyserød! Ikea laver en flot (på billedet), ligesom planer legetøj, Melissa og Doug og Kidkraft. Pro tip: Sammenlign højder på disse produkter. Hvis dit barn er ældre end to, skal du ikke få et lille køkken. Tidlige folkeskolebørn vil stadig glæde sig over at lege med en af ​​disse, hvis skalaen er rigtig.

Denne schylling -ted sæt bruger en Fiesta Ware -farvepalet i stedet for lyserød og blomster. Hurra! Men en anden mulighed er blot at få et sæt espressokopper og tallerkener og sætte dem i en speciel kasse. Ikea har charmerende, som du kunne parre med en farverig bakke og cool kasse. Selv forbedrer et sæt små hvide krus med Sharpie -design.

Min familie har dette sæt på 26 blokke af Haba. Deres specielle former og design har holdt mit barn og datter interesseret i dem i årevis.

Min lokale legetøjsejer anbefalede denne smukke regnbue af Grimms til mig. Det er et 6-delt hekke-legetøj, et stablingslegetøj og kreative børn vil prøve alle konfigurationer, der er visualiseret nedenfor, men tjek priser-dette ser ud til at variere vildt afhængigt af butikken.

Et nyt “dukkehus til drenge” eller bare et sjovt hus fra HaPE, hvis geometriske stykker kan placeres i et par forskellige arrangementer, hvilket gør det til en del af det sjove.

Helt splurge-værdig, magniles er åben bygningssjov for alle. Mine børn har brugt timer på at samarbejde med Heather’s børn om labyrinter til hexbugs, lavet af magniler. Denne kombination af legetøj – for børn 6+ – vil betale sig i løbet af de lange vintermåneder.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *