At komme i form som mor til to

parentbloggers såvel som Ryka -sko stiller spørgsmålet: “Hvordan har du det i form?” så godt som jeg objektivt at svare. Lige her er mine foretrukne øvelser for at blive sved efter baby:

Løb. “Kører sent”, det vil sige med et spædbarn, der er fastgjort til mit bryst eller dinglende fra min person for en yderligere 17 pund modstand mod at udvikle min overudviklede bedste arm.

Cykling. Det er ægte uden for frisk luftcykling eller en spin -klasse. Alec forpligter sig til at bo i med de unge drenge søndag formiddag, så jeg kan få min tur på. Denne kommende søndag laver jeg turen d’organics med en kæreste. Angiveligt. Vi kører alle op om morgenen på søndag såvel som Alec vil tilfredsstille os ved hvilestop for frisk organisk frugt såvel som sygeplejepauser. Vi laver den korte.

Svømning. Svømning var min mulighed for mulighed, da jeg bare havde Holden til at kæmpe med så godt som jeg ærligt kan oplyse, at jeg kun har været i poolen, da jeg var post-Milo. Jeg svømmede en del af en olympisk triathlon, mens jeg ammede en fire måneder gammel i skiftområdet, så det er et punkt af fantastisk stolthed for mig … selvom det er i fortiden.

Jagter små børn såvel som dyb vejrtrækning. Dette er mine ægte øvelser. Dem, jeg laver hver dag.

Baby bootcamp. Jeg er i form i den ægte klasse netop når jeg såvel kunne lide det (på trods af min egen gråd såvel som min baby græd var det dejligt at have en faktisk undervisere såvel som omsorgsfulde kammerater). Billedet lige her er mig såvel som Scarlett såvel som Milo, der udgør vores egne retningslinjer med lunges, jogging klapvogn såvel som Bjorn.

Griner. Er det en sport? Det er sandsynligvis den mest vigtige at gøre tid til midt i kaoset.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *