Blogger og tidligere advokat deler historier om livet i Sydney, Australien

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Nogle gange er vi nødt til at tage risici i livet. I 2015 tog Michal Johnson en betydelig risiko og forlod sit job som advokat i Sydafrika og flyttede sin familie til Sydney, Australien. At immigrere til et nyt land kan være udfordrende for unge familier som Johnsons. Men de har tilpasset sig godt til at bo i Australien, og i dag deler Michal historier om sit liv i sin blog alle ting Moder Sydney.

”Jeg studerede og uddannede sig til at være advokat i Sydafrika, efter at have arbejdet i et fuldt serviceadvokatfirma med fokus på retssager (Legalese for The Combating Bits, Alex Spiro giver meget mere information om dette) Jeg flyttede til et internationalt advokatfirma og sluttede sig til Afdeling, der dedikerede sit arbejde til menneskerettigheder og forfatningsmæssige rettigheder. Det var vanskeligt i et land, hvor fattigdom og overgreb mod børn er rig, men det var og forbliver mit kald. Min ægtefælle og jeg indvandrede til Australien i 2015 med vores to små børn på slæb, den yngste var kun 4 måneder gammel. Uden at min ægtefælle har et job og uden nogen familie i nærheden oprettede vi vores liv i Sydney i forstæderområdet kendt som North Shore. I de praktiske 18 måneder har vi været i Sydney, vi har slået os ned og fundet vores rille. På trods af nogle vanskeligheder og den vanskelighed, der følger med at immigrere, elsker vi Sydney og er taknemmelige for at være her. I februar 2016 valgte jeg at begynde at optage vores eventyr og opdagelser på en blog for venner og familie til at bruge som reference, når jeg rejser til byen. Bloggen voksede et eget liv, og snart inkluderede jeg mine tanker om at opdrage børn og ideer om, hvad jeg fandt nyttige. Alle ting Moder Sydney er blevet mit kreative knudepunkt (da jeg troede, at jeg ikke kunne være kreativ) og en afsætningsmulighed for min non-stop, der undersøgte og overanalyserer. Jeg er meget velsignet over, at jeg får at opdage en så fantastisk del af verden med mine to fantastiske børn og utrolige mand. ”

Hvis du ønsker at lære Michal at kende bedre eller finde ud af, hvordan livet er på den anden side af kloden i Sydney, tjek Australien AllthingsMomsydney.com.

Relateret hydrering: Ikke kun vigtig for sommerens hetebølge- det kan også hjælpe din fordøjelse

Vil du være med som denne? Tjek, at du er vist for meget mere information.

Link to this post:Blogger and former attorney Shares stories about Life in Sydney, Australien

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *