Filmpleje hjælper seniorangst såvel som sikkerhed

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Ifølge en uafhængig Living West Milford, NJ Community, bliver New Jersey såvel som York City hurtigt til en “Senior’s City” af boligejendomstjenester i alderen pleje. Det er den type by, der griber sine borgeres hjerter såvel som masser af ikke ønsker at forlade byen eller deres hjem, selvom de begynder at vise indikationer på minimeret mobilitet eller en tilstand som Alzheimers. Selvom det er et fremragende sted at gå på pension, kan de, der er meget mere avancerede i alder, begynde at opleve en lavere høj livskvalitet eller endda seniorpression, da de endte med at blive meget mere begrænset til deres ophold. I stedet for at få dem til at træde ud af byen eller ind i en langvarig plejefacilitet, kan du som husstand måske tænke på at ansætte en ældreplejekspert, der kan hjælpe med at bevare din lide ens høje livskvalitet, selvom de bliver i Hjem for deres mulighed Se efter hukommelsespleje Assisted Living i nærheden af ​​Queen Creek såvel som du vil opdage et par valg som Wilshire Health and Wellness & Neighborhood Services – i House Palliative Care.

#1 Hygiejne

Et af de allerførste “faretegn”, som dine ældre kunne lide, at man kan opleve fra demens- eller mobilitetsproblemer, er udløbet mad i deres køleskab såvel som skabe. Det kan være grundlæggende glemsomhed, men det kan også være en indikation af, at de har problemer med at komme ud til købmanden eller forberede måltider til sig selv. En plejeperson fra et firma som Mavencare vil håndtere lette pligter som forberedelse af måltider for at sikre dig, at din kunne lide at få rutine såvel som næringsrige måltider, samt hjælpe med ting som vaskeri for at sikre, at deres tøj såvel som seng Linned er rene.

Relateret Hvad er cellulose?

#2 medicin

Medicin er en af ​​de vigtigste bekymringer for seniorpleje i New York City fra Mavencare, såvel som deres plejere bruger en specielt etableret app til at levere påmindelser om medicin i hele deres besøg. Husholdninger kan bruge appen til at opdatere medicinrutiner, da deres kunne lide ens medicinrutineændringer, mens plejere selv kan opdatere husholdninger på tipleveringer samt overholdelse i ægte tid med appen. Mix-ups med medicin er en af ​​de førende triggere af indlæggelse blandt seniorer, så det er vigtigt, at de er taget på rutine såvel som i de rette doser.

#3 lette seniorpression

Statistisk er seniorer ekstremt tilbøjelige til symptomer på depression, der sker i 15% af den ældre befolkning. Fagfolk mener, at disse symptomer hovedsageligt er resultatet af isolering såvel som ensomhed i betragtning af, at masser af ældre beskæftiger omverdenen. Bare det at have nogen at tale med såvel som at spille spil med har en enorm effekt på en persons mentale velvære, hvis de normalt er bundet til deres egen bolig. Omsorgspersoner bør ikke bare levere det grundlæggende, de skal ligeledes være i stand til at interagere klart med deres individer såvel som en karakterkamp, ​​hvorfor virksomheden Mavencare bruger en matchende algoritme til at opdage eksperterne, der vil arbejde godt med din lide en . Hvis du kunne lide, er en dedikeret til at bo i deres eget hus eller lejlighed, forstå, at de kan gøre det sikkert såvel som lykkeligt. Få hjælp til din lide en med kammeratskabscare i New York City samt nyd din ønskede, at ens mentale sundhed og wellness forbedres.

Link til dette indlæg: Commitiesship Care hjælper seniorangst såvel som sikkerhed
Relaterede 4 rutiner til en sundere Thanksgiving

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tot

Del

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *