For at få eller ikke at købe: Dit barns allerførste sæt hjul

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Tiderne har ændret sig meget i de sidste ti år. Hvis du kører forbi en auto -parkeringsplads med høj institution, er mulighederne for, at nogle få af praktikanterne kører nyere biler og lastbiler end lærerne. Den typiske alder på en biler og lastbil drevet af en klasse fra 2016 senior i år var kun 4 år, men for klassen i 2006 seniorer var deres biler og lastbiler i gennemsnit 14 år. Hvad driver forskellen?

Løs ændring i midtkonsollen

Den største ændring har været i prisen for udnyttede biler. I 2006 var en udnyttet biler og lastbil i gennemsnit kun $ 8.000, såvel som udgifterne til en ny biler og lastbil var på typiske $ 28.800, inspicerede dette indlæg for statistik. Minimumsløn var $ 5,15 i timen såvel som for praktikanter, der arbejdede deltid efter institution eller college, med fuldtids sommertimer, deres årlige indtjening var meget sandsynligt mindre end $ 10.000. Hvis de kun brugte deres vanskelige fortjente lønninger på udnyttede biler og lastbilbetalinger, ville det tage dem lidt over et år at betale deres biler og lastbil af.

I 2016 er de typiske omkostninger ved en udnyttet bil og lastbil imidlertid sprunget til $ 18.800, med nye biler og lastbiler, der øger en typisk på $ 6.851. Deltidsarbejdere tjener $ 2,10 meget mere en time for mindstelønjob, såvel som hvis en praktikant arbejdede nøjagtigt de samme timer, som en kandidatuddannelse gjorde i 2006, vil deres årlige indkomst kun næppe være $ 4.000 mere, idet de tog dem et år som godt som et halvt længere tid til at betale deres udnyttede bil. Mange mennesker har valgt at sælge deres udnyttede biler og lastbiler på en penge til dine junkbiler og lastbilwebsted for at få en ny udnyttet biler og lastbil såsom en Honda Civic.

Gaveindpakket hjul

Relateret Hvad er misbrug af børn?

I betragtning af boostet i udnyttede biler og lastbilpriser kan du være chokeret over at forstå, at 41% af teenagere i 2015 fik deres allerførste biler og lastbil af deres forældre i stedet for at få det selv. Af disse nøjagtige de samme forældre fik kun 14% af dem deres allerførste biler og lastbiler af deres forældre. Deres grunde varierede, men de havde mindre at gøre med omkostninger end med den sandhed, at sikkerhedsfunktioner på biler var forbedret, såvel som ved at købe bilerne og lastbilen selv, de var meget bedre i stand til at føle sig positive i den type bil, der var bliver drevet.

Kørsel af opdagelseskurven

I et samfund, hvor masser af fornemmelse af, at unge mennesker får meget mere, end de tjener, leverer forældre så godt? Der, hvornår var et tidspunkt, hvor det var en tid, der arbejdede for at gemme til dine allerførste biler og lastbil, var en passage for mange. Det underviste ansvar, værdien af ​​penge samt indsprøjtet en stor arbejdsetik. En masse graduering af ældre opdager stadig disse værdier, men ikke altid på nøjagtigt de samme metoder, som deres forældre eller bedsteforældre opdagede dem.

Men det økonomiske klima har ændret sig i det sidste et antal årtier såvel som for nogle kandidater til seniorer, hvis de skulle få deres egne allerførste biler og lastbiler, kan det være årtier meget mere, før de måske betaler for det. Minimumsløn er ikke øget med nøjagtigt den samme sats som omkostninger på anvendte køretøjer, såvel som mens lønningerne for deres forældre muligvis er steget, så har udgifterne til at leve. Hvis du er i krav om nogle ekstra kontanter, er det tid til at tilbyde dine ældste biler og lastbil til en uønsket biler og lastbilkøber.

Relateret at holde unge sunde i en digital verden

Hvor er midt på vejen?

Faste argumenter kan produceres begge sider af problemet afhængigt af hvor du online såvel som din indkomst såvel som i nogle husstande er der ingen muligheder. I andre kan der være forventning om, at den kandidatuddannede senior får “hånd-me-down” bil fra et ældre søskende eller fra en forælder eller bedsteforælder. Men hvis værdien af ​​at få en allerførste biler og lastbil var, når det blev tilsluttet til at opdage store arbejdsprincipper såvel som ansvar, hvad er det forbundet med nu?

Were you provided your very first car? would you provide your kid their very first car? tell us in the comments what your very first cars and truck was, whether you were provided it or saved for it on your own, as well as what you feel you discovered (or didn’t learn) from the experience.

Link to this post:To get or not to Buy: Your Kid’s very first set of Wheels0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *