Hvad angiver den indadvendte stat for hjemmet fuld af ekstroverter?

Jeg har fremsat et stort tilbud i fortiden om at være den eneste kvinde i et hjem af drenge. Jeg pakket mig ind i dronningen, som om det var en vigtig del af min identitet såvel som endda prøvede at få en smule serie i gang på dette websted.

Jeg * bare * i morges indså, at min anden halvdel er en ensom introvert i et hjem med ekstroverter. Præcis hvordan kom det aldrig op før? Da han aldrig taler om det.

Da min ældste søn løb forbi uret i køkkenområdet for at spørge mig, hvad klokken var, brugte min mindste en Spiderman -kostume såvel som at spørge mig, om han faktisk brugte et kostume. Det kan have været vanskeligt at høre, at over mit midterste barn råbte fra ovenpå, at han havde brug for at hjælpe med at opdage en LEGO.

Min anden halvdel lo (roligt) såvel som delte, at han hellere ville prøve alle uafhængige midler, før han bad om en person mere hjælp såvel som at ingen af ​​os andre var sådan.

Whoa, realitybombe.

Jeg svarede, at han var heldig, at jeg havde Whitney til en ven, da hun så godt som jeg går væk hele tiden lang tid på flere kanaler (nu på Snapchat!), Såvel som han blev skånet for så mange af mine stavelser som resultat.

Og så kørte jeg af marinering af denne omstændighed, da min to år gamle sang hver sang, spurgte mig om alle tingene ud af vinduerne, såvel som derefter reciterede hans udgang fra bilerne og lastbilsædet. Selvfølgelig er jeg ikke helt sikker på, hvordan jeg har det med denne åbenbaring så godt, som jeg hellere vil komponere eller tale, før jeg tror det med det også langt.

Hvad er forholdet mellem introvert og udadvendt i dit hus?

Billedet ovenfor blev taget, da jeg var i en boble på en regionmesse, såvel som det er det nærmeste, jeg nogensinde har været på at holde mine tanker inde i mit eget hoved, da i boblen kan ingen høre dig skrige.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *