Hvordan sport inspirerer børn

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Olympisk feber er stigende, og spilene fanger alles opmærksomhed. Det har aldrig været et bedre tidspunkt at se spilene som en familie, da den olympiske ånd kan være en fantastisk motivator for børn i alle aldre. Ud over ren underholdning er der en fantastisk aftale, der skal læres ved at se spilene – eksponering for forskellige sportsgrene og deres regler, chancen for at lære om andre kulturer og evnen til at opleve de meget mere subtile konkurrencepunkter som indsats, tab og sejr.

Mens mange mennesker indstiller sig for at se mangfoldigheden af ​​briller, der er bundet til disse konkurrencer, er det typisk gennem sidehistorierne om atleterne – historierne om menneskelig interesse – at vi får et udvidet billede af atleternes liv. Vi ser familier, hvis hele operation centreret omkring atleternes udvikling, forældre og søskende, der ofrede fantastiske ofre for at støtte atleterne. Der er fantastiske lektioner for børn i atleternes baggrundshistorier.

Børn lærer også værdien af ​​indsats og udholdenhed. Rigoren i atletisk konkurrence oversættes godt til enhver sport og gennem de olympiske lege lærer børn, at det er gennem gentagen, konsekvent, bemærkelsesværdig indsats og praksis, som præstation er tjent. OL kan formidle disse vigtige livslektioner højere og klarere end noget foredrag af en forælder eller lærer.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken sport eller aktivitet der er bedst for dit barn, skal du overveje at gå til et sportsrelateret museum som Rox: den olympiske oplevelse på Richmond Olympic Oval. Dit barn vil lære om adskillige forskellige aktiviteter og spil og kan også prøve deres hånd på et par tak til Rox’s mange interaktiveport -simulatorer. På denne måde kan du og dit barn teste et par aktiviteter og se, hvilken der passer bedst til dem. Stop ved Rox for meget mere information om den slags sportsgrene, der er tilgængelige for dig.

Relateret ordbog- Parenting

Et af de væsentlige elementer at huske, hvornår det vedrører at vælge en fritidsaktivitet for dine børn, er at garantere, at dit barn er tilfreds og engageret. Dit barn burde glæde sig over aktiviteten eller spillet, de spiller, ellers ønsker de ikke at deltage. At give et barn mulighed for aktivt at engagere sig i hans eller hendes valg af sport er en optimal situation og en, der gør både børn og forældre glade. Dit barn vil være tilfreds, fordi de deltager i en aktivitet, der inspirerer og engagerer dem, og du vil være glad for, at dit barn forbedrer deres liv og fører en sundere livsstil. Sportshold fremmer kvaliteter som:

sportsånd,

kommunikationsegenskaber,

pålidelighed og pålidelighed såvel som

Fællesskabsopbygningsevner.

For unge mennesker er dette en chance for at udvide deres sociale færdigheder og blive venner med børn, som de måske ikke typisk har interageret med. For eksempel kan et barn, der bor i et kvarter, der ikke er meget forskelligartet, være i stand til at interagere med børn fra andre socioøkonomiske baggrunde og etniske grupper gennem deres teamsport, der erhverver vigtig verdensoplevelse om inklusivitet og andre kulturer.

Sport er et fantastisk værktøj til at forbedre den samlede livsstil og sundhed både mental og fysisk af børn. Den praksis, persistens og motivation, som de olympiske lege inspirerer til at holde unge interesserede, engagerede og aktive. Hvorfor ikke fremme disse positive impulser med en check out til din lokale olympiske attraktion i Richmond, B.C.?

Link til dette indlæg: Hvordan sport inspirerer børn

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *