Lad os tale om halvsøskende

som et eneste barn, der voksede op, jeg havde masser af fantasier, der involverede opdagelsen eller erhvervelsen af ​​en søskende, der ville være min ledsager og legekammerat resten af ​​mit liv.

Dette skete faktisk med min fætter, men da hun var over 40 år, gift og havde et barn. Nu er hun tidligere et eneste barn og hendes halvbror blevet familie, der lærer hinanden at kende som voksne, der har to absolut forskellige oplevelser, der vokser op separat, biologisk far til den samme mand.

Hendes historie ligner plottet af det nye film, folk som os, et forholdsdrama med Elizabeth Banks, Chris Pine og Michelle Pfeiffer.

Jeg så dette film i sidste uge. At nyde filmbilledet og vide, at det var inspireret af en lignende oplevelsesforfatter/instruktør Alex Kurtzman, fik selv en voksen til at ønske at stille ham alle mulige invasive spørgsmål. Jeg var ved en screening af filmen, og han var til stede, men jeg opførte mig selv. Jeg mener, vi blev inviteret til at stille spørgsmål, men jeg følte, at alt, hvad jeg ville vide om ham, var temmelig personlig om hans familie.

Nu vil jeg spørge jer folk om dine halvsøskende og cirka halvsøskende, som dine børn måtte have. Bortset fra det skøre, ”Jeg vidste ikke om min fars kærlighedsbarn, før jeg var voksen” -historier, er jeg fascineret af den implicitte ubalance i forholdet. Det ene barn er fra det nuværende ægteskab, mens det andet barn er fra et tidligere opløst forhold. Med andre ord, inden for søskensparret, er den ene person et stedbarn, og det andet er det ikke.

I min egen barndom var jeg stedbarnet. Dette ord kan have en negativ konnotation, men ikke efter min oplevelse. Faktisk på den positive side var jeg først i min familie. Min far levede et andet liv før hans nuværende familie, og jeg var der sammen med ham. Jeg har kendt min stedmor længere end hendes egne børn, mine halvsøskende, har. Jeg kan huske deres fødsler. Når alt kommer til alt var jeg 8 og 11 år gammel.

Jeg er ikke sikker på, at jeg har meget mere at sige om dette – medmindre en terapeut trækker det ud af mig – men jeg er nysgerrig efter andres oplevelse. Er det bedre at være den ældre eller den yngre halvsøskende?

Har du nogen halvsøskende? Gør dit barn? Er forudsætningen for dette filmbillede dig af nogen anden grund?

Jeg anbefaler folk som os, hvis titel Heather siger, at folk som os i stedet for mennesker som os, og jeg takker folkene hos DreamWorks for at være vært for mig til screeningen og Hilton Garden Inn i Hollywood for at have leveret logi.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *