Makin ‘It: Enkleste nogensinde nederdel tutorial

At lave et nederdel til en smule kvinde er tiltalende, da det har brug for ekstremt bit stof, såvel som denne gæst udgiver fra min gode ven Cori forklarer nøjagtigt, hvordan man gør det i ekstremt få trin . Men hvad jeg virkelig vil gøre er at lave en til mig selv. I aften, kære syningsmaskine, lover jeg at tilbringe lidt tid med dig. Tak, Cori for inspiration!

Hvordan man syr det enkleste nogensinde nederdel
For nylig fik jeg en syningsproducent såvel som min længe glemte teen-lignende syge blev genoplivet. Jeg startede med at omformulere gamle tøj-tee-skjorter til kjoler, tanke til totes såvel som toppe til nederdele. I sidste ende opdagede mit barn såvel som jeg vores metode til den resterende skraldespand samt fået nogle rester til at lave dukke tøj såvel som punge. Jeg offentliggjorde kreationer på Internettet såvel som mine gode venner kom snart videre med anvendelser af materielle donationer, som jeg scoopede taknemmelig. Mit allerførste job var et nederdel for mit barn såvel som vi fik så masser af komplimenter, at jeg lavede hende en anden. såvel som en anden. Disse nederdele er så lette, såvel som da din eneste “uafsluttede” søm er selvage, det ser pænt ud såvel som ikke vil løsne sig.

Fire-søm nederdel

Du får brug for:

Et let bomulds (ikke strik) materiale fra en 42 tommer bolt. Vælg nøjagtigt, hvor meget materiale du kræver ved at vælge nøjagtigt, hvor længe du vil have det, så tilføjes derefter fire tommer til dette nummer. (For eksempel, hvis jeg ønsker, at nederdelen skal være 14 tommer fra toppen af ​​midtsektionsbåndet til faldet-den bedste størrelse for min 6-årige-så er det nummer, jeg får, 18 tommer.

En længde på 1-tommer stor elastik til midtsektionsbåndet

En sikkerhedsnål eller elastisk feeder for at få elastikken i linningen, du opretter

Rickrack eller bånd (valgfrit)

Instruktioner:
1. Angiv din forudvaskede såvel som stryget materiale ideel side op, så selverne er til venstre såvel som ideel såvel som fold den i halvdelen (højre sider sammen).

2. Søm en: Sy op på siden.

3. Fremstille et midtsektionsbånd ved at stryge en kvart tomme under samt en smule mere end en tomme fra toppen for at producere et hus til elastikken. Jern såvel som pin på plads.

4. Søm to: Sy en søm så tæt på toppen af ​​midtsektionsbåndet som muligt (sy al metoden omkring)

5. Søm tre: Sy en søm så tæt på bunden af ​​midtsektionsbåndet som muligt (lad to inches være tilgængelig for at indsætte elastisk)

6. Skift længde på nederdel såvel som skåret om nødvendigt.

7. Søm fire: Hem

8. Søm fem er helt valgfri: Pin rickrack eller bånd i bunden og sy på plads.

9. Nu har du et rør med en afsluttet fald samt et næsten afsluttet linning. Du huskede at forlade et par centimeter af den nederste søm i linningen åben, ikke? Træk elastikken med kabinettet såvel som og sy sammen. Sy kabinet lukket.

Hvad hænger det af min elastik? Det er mit store elastiske gevindværktøj. (Redaktørens note: Jeg kunne ikke opdage Cori’s på Amazon, men lige her er lignende produkter.)

Tak, Cori, for at have bidraget til vores Makin IT -serie! Ikke en nederdel person eller en kloak? Vælg et andet projekt!

Tjek Coris barn i hendes garderobe med morfremstillede nederdele, hvoraf masser af har koordinerende skjorter.

Matching med mor !!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *