Mine unge er fantastiske med rester

i den ragu-sponsorerede video, vi deler denne uge, jeg chatter med mine blogging-venner Kim Tracy Prince såvel som Renee Ross om rester.

Da jeg laver to separate middage til min husstand (voksne vs børn), kæmper jeg ikke personligt med at overbevise mine unge om at spise rester. De unge spiser ikke hvad Ryan så godt som jeg spiser alligevel. (Hvis du ligeledes er i to-middagsklubben, så lad mig forstå for at sikre, at jeg har lyst til mindre af en fiasko!)

Også? Mine børn vil begge spise nøjagtigt den samme ting mange nætter i træk. Scarlett er på et pupusa -spark. Denne uge, hvis hun ikke får en bønne såvel som ostepupusa på sin tallerken, vil hun blive forbandet, uanset hvad hun ellers allerede har spist. Julian ville glæde sig over, hvis vi lavede Mac såvel som ost mandag såvel som fodret resten til ham dagligt resten af ​​ugen. Ostpizza eller pasta ville være acceptable erstatninger.

Kan dine unge lide nøjagtigt det samme hver aften? Er det en mulighed? Eller er det den eneste mulighed?

P.S. Denne video var en del af en marketingserie kaldet Mom’s The Word on Dinner, sammensat af Ragu. (Jeg ved, jeg ved, ofte er far ordet på middagen, men folk, det skib har allerede sejlet.) Se alle Ragu -videoer på deres Facebook -side.

P.S.2. Af programmet laver jeg ikke pupusas fra bunden. Jeg får dem forudpakket i den kølede del af den elegante købmand.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *