Nyfødte grundlæggende tjekliste; 15 ting, du virkelig kræver

bit mennesker, tager meget plads, ikke kun i dit hjerte, men ligeledes i dit hjem. Hvis du troede, at bryllupsbegivenhedsgave siger tak til Yous var vanskelig at komme igennem, skal du bare vente til efter dit spædbarnsbruser. Alle vil ønske at forkæle dig såvel som din nye bit babe. Selvom det utvivlsomt er forbløffende, at dit spædbarn bliver forkælet, som dine forfaldsdato -teknikker kan du begynde at stille spørgsmålstegn ved, hvad du virkelig har brug for. Det kan virkelig være dejligt at have en tjekliste over det, du virkelig kræver, da mens disse itty bitty sko muligvis er sød, vil de ikke så yndig spædbarns negleklippere være langt mere afgørende for dig. Såvel som så giver vi dig vores nyfødte nødvendige tjekliste- din samlede guide til, hvad dit bundt af lykke virkelig har brug for. Disse er ligeledes nogle fremragende produkter at huske på, når du producerer dit spædbarnsregister!

Nyfødte grundlæggende tjekliste

En bil og lastbilsæde til din nyfødte

Du er muligvis ikke engang i stand til at forlade sundhedsfaciliteten uden dette væsentlige, såvel som oven på det at have et biler og lastbilsæde er en ekstremt vigtig del af at holde dit nyfødte spædbarn. Du ønsker at lave din forskningsundersøgelse om denne, men nogle favoritter er Chicco næste pasform og Graco Snugride 35. Nogle ting, du vil huske på, er nøjagtigt, hvordan sæderne i form i din bil, hvis du Vil du have noget konvertibelt såvel som en masse markant sikkerhedsvurderinger.

Chicco næste pasform
Denne biler og lastbilsæde bare har alt hvad der går for det. Det er moderat prissat, passer hurtigt i mange biler såvel som masser af forskellige tilbagelænet positioner. Lige her er den nuværende prisfastsættelse!

Graco Snugride 35
Vi kan godt lide, at denne biler og lastbilsæde er en del af kliklinksystemet, såvel som derfor kan bruges med alle Graco -produkter, der er en del af dette. Som et bagudvendt spædbarnsbiler og lastbilsæde er det også en af ​​de letteste på markedet. Der er et indbygget solvisir, håndtag samt hovedstøtte. Klik lige her for prisfastsættelse.

En spædbarnsskærm, du elsker

Nyfødte er kosede fantastiske mirakler såvel som mens de sandsynligvis vil bruge en masse af deres begyndelsesdage i dine arme, er det stadig vigtigt at have en skærm i de øjeblikke, de ikke er. Det er virkelig dejligt at være i stand til at holde øje med dem, mens de sover, især hvis du lægger dem i et separat rum. Der er masser af forskellige skærme på en lang række omkostningspunkter at vælge imellem. Se på to af vores favoritter.

Owlet Wise Sock & Cam (Essential Newborn Checklist favorit!)
Der er nogle bemærkelsesværdige spædbarnsskærme på markedet i dag, såvel som Owlet Sock er bestemt en af ​​de sejeste. Kammen fungerer som en typisk spædbarnsskærm såvel som links til video -idealet til din smartphone. Sokken går ideel på din babys fod såvel som sporer ting som deres hjerterytme såvel som iltniveauer. Få din her!

Spædbarnsoptikvideo spædbørnsmonitor
Spædbarnsoptikvideo -spædbørnsskærm er ligesom en standardmonitor, bare med et par tilføjede frynsegoder. Kammen er enkel at skifte vinkler med såvel som endda zoom ind om nødvendigt. Støjen er fremragende såvel som du kan tale med skærmen til din bit for at trøste dem. Undersøg den nuværende prisfastsættelse her.

Bleer, en blehale og opbevaring

Du har sandsynligvis allerede forstået, at bleer ville være et enormt billetprodukt på din nyfødte grundlæggende tjekliste. Uundgåeligt byder spædbørn. De bøjes meget. Du vil ikke løbe ud for at lave bleeløb, så vær helt fyldt før deres ankomst til en række størrelser. Du forstår aldrig rigtig nøjagtigt, hvor lille eller tykk, som din nyfødte vil være, såvel som et resultat kan ikke forudse bleestørrelse. Spil et spædbarnsbrusespil, der har brug for bleer for at involvere den metode, du ender med en flok! Undlad ikke at huske at tilføje en blebeholder også. Stofbleer er også en fremragende alternativ mulighed!

Babynoom børnehavearrangører

Så du har samlet alle bleer, klude samt burp -klude. Nu kræver du et sted for at placere dem! Babynoom børnehavearrangører er vores foretrukne metode til at blive organiseret med stil. De er stærke såvel som i den bedste størrelse, der skal indstilles oven på en kommode eller ved siden af ​​ændringstabellen. De er ligeledes tilgængelige i tonsvis af yndig udskrifter som Woodland Choice ovenfor. Plus, når du er færdig med at bruge kurven til at organisere alle dine spædbarns ting, kan du konvertere din Babynoom -arrangør til en bog eller legetøjskurv.

Gør dette til en mindesgave ved at personalisere arrangøren med den nye babys navn! Babynoom bruger ligeledes bemærkelsesværdig historiefortællingsvægkunst, hvis du søger at tilføje lidt noget ekstra til børnehaven. Undersøg hele butikken her!

Pampere Swaddlers
Pampere Swaddlers er lige så bløde som et tæppe, så godt de giver dig et skilt, når din nyfødte ble er våd. Inspicér dem fra din LIsing her!

Ærlige bleer
Vi kan bare ikke modstå de yndig bitstilarter på disse bleer. Make Lemonade Print er min absolutte favorit. For ikke at nævne, de er utroligt absorptive såvel som stadig miljøvenlige. Her er den nuværende prisfastsættelse.

Uscentrerede spædbørnsving

Baby -aftørrer vil ikke kun være en nyfødt nødvendig, men det vil ligeledes endte med at være et hjem, der er nødvendigt i en overskuelig fremtid. Ikke kun vil de tørre din babys bum, men de vil rydde op i alle typer rod. For din nyfødte vil du have en blid såvel som uscenteret aftørring.

Ærlige visker
Ærlige wipes er en foretrukken blandt masser af mødre, såvel som det er ingen tvivl om hvorfor. De er over 99% vand såvel som plantebaseret. De er utroligt blide såvel som fuldstændigt produceret din nyfødte baby. Klik lige her for den nuværende prisfastsættelse.

Amazon aspekter ucentreret
Gør livet lidt lettere. Inspicér denne nyfødte nødvendige fra din fortegnelse ved at tilføje disse uscentrerede spædbørnsvisker til din Amazon -vogn. De er blide såvel som risikofri for din nyfødte. Føj til din vogn nu!

Flasker såvel som brystvorter

Baby skal spise! Uanset om du planlægger at sygepleje eller ej, skal du have et par flasker såvel som brystvorter på hånden, hvis det er tilfældet. Du vil ligeledes have alle de forsyninger, der er nødvendige for at rengøre dem korrekt.

Tommee Tippie bedre til naturen
Du vil sandsynligvis opdage i forældre, at det at holde tingene “tættere på naturen” bare har en tendens til at træne bedst. Mens navnet er det, der meget først fangede vores opmærksomhed, er det den prisvindende ligesom Mommy Nipple såvel som anti-colic-ventil, der hjalp til at sætte denne flaske på vores liste. Få dine flasker her!

Nanobebe -flaske
Ved allerførste glimt af denne flaske vil du sandsynligvis blive lidt smidt af. Det er absolut anderledes end en masse flasker på markedet, men det giver virkelig så meget mening. Det blev lavet til at simulere formen såvel som fornemmelse af et bryst. Du kan ligeledes pumpe direkte ind i disse flasker, så godt de kan stables! Undersøg den nuværende prisfastsættelse!

Sygeplejefundament til den nyfødte scene

Hvis du planlægger at sygepleje, er der et par produkter, du vil være sikker på at have på din nyfødte nødvendige tjekliste; En pumpe, mælkeopbevaringsposer såvel som brystvortecreme. Sørg for at undersøge, om din forsikringsdækning vil betale for en sygeplejepumpe eller ej, det er en bemærkelsesværdig frynsegode, hvis de vil! Hvis du planlægger at fodre flaske, kan du helt se bort fra disse væsentlige ting! Lige her er vores tjekliste til pumpning af mødre, som er et fremragende sted at starte!

Baby negleklippere såvel som ingen ridsemitter

Deres teeny små negle ser ud til at vokse med en ekstraordinær hastighed, hvilket gør negleklippere såvel som vandretter til en enorm bekymring for din nyfødte grundlæggende tjekliste. Du er nødt til at nyde dem ekstremt meget omhyggeligt såvel som flittigt at trimme dem, da spædbørn giver sig selv nogle gnarly ridser, hvis ikke. Dit krav om ingen ridsemitter af nøjagtig samme grund. For ikke at nævne, de kan være ret sød.

Nailfrida- Det nødvendige spædbarns neglepleje
Dette sæt inkluderer alt hvad du kræver for at gøre nyfødt neglepleje til en leg. Lige her er den nuværende prisfastsættelse.

Gerber spædbarn 4pk vanter
Disse vanter er sød, enkle såvel som unisex, der gør spædbarnsvittens til en enkel nødvendig for at blive inspiceret fra din liste. Undersøg den nuværende prisfastsættelse her.

Et simpelt at bruge termometer

Fingre krydsede dette er et produkt på den nyfødte grundlæggende tjekliste, som du ikke behøver at bryde ud af kassen i et stykke tid. Det er dog stadig nødvendigt at have et termometer rundt, da feber hos et spædbarn skal tages ekstremt alvorligt. Rektale termometre angives at have den mest præcise læsning såvel som virkelig kan være en af ​​de meget lettere metoder til at få en nyfødts temperatur. Vi har et helt indlæg på spædbørnstermometre, hvis du kræver hjælp til at vælge!

Et spædbarnsbad

Dit spædbarn vil lide eller ikke lide badetid, men uanset hvad, at have et spædbarnsbad vil gøre det meget meget lettere for dig at få opgaven gjort. Det kan være særligt vanskeligt at foreslå glatte små nyfødte i køb for at få dem alle rene, men et spædbarns badekar vil hjælpe med dette.

Fisher-Price skylles ‘n vokser
Dette karbad vil være enkelt at bruge til din nyfødte, men vokse med dem ind i deres små barn år for masser af sjove badetidsminder. Det inkluderer en slynge til den nyfødte fase, som vil hjælpe dig med at holde dit glatte spædbarn i sikkerhed. Undersøg den nuværende prisfastsættelse her!

Shnuggle spædbørn badekar
Dette er endnu et karbad, der både er fremragende til din nyfødte, men skifter ubesværet med din bit, når de vokser. Jeg kan godt lide, at det kan sidde op på sin egen stand, sidde i vasken eller bare plop ideel på jorden. Undersøg det ud!

4-10 Onesies i flere størrelser

Du har måske 20 yndig påklædning, der er foret, eller du kan være så godt overvældet af alt andet, som graviditeten bringer videre til endda at tro på det, uanset hvilken situationesies. De er komfortable såvel som enkle at komme videre såvel som slukket. Du kan opdage dem på Walmart, Target eller enhver form for spædbarnsbutik i nærheden af ​​dig. Lager op på dine favoritter, afhænger af os, du vil ikke fortryde det!

Burp klude

At komme med dagen uden at få nogen form for spædbarnspuke på dig bliver en af ​​dine største hverdagslige resultater. At have gode burp -klude vil hjælpe dig med at opnå dette.

Burt’s Bees 5 pk
Du kan ikke gå galt med Burt’s bier, især når det vedrører burp -klude. De er så bløde såvel som 100% organiske. Oven i det er de et par af de mest absorberende, du kan finde. Få din her!

Baby sving

Det er en samlet livredder at have et risikofri område til at nedlægge din nyfødte, så det er vigtigt at have en spædbarnsving af en eller anden art. Du kan enten vælge en hopper, der sidder lavt på gulvet såvel som at være let eller en sving, der vil tage et meget mere langsigtet sted.

4moms Rockaroo (Nyfødte Fundamentals Checklist -favorit!)
Dette er som den hellige gral af spædbørnsvingninger. Det har 5 forskellige valgmuligheder; Bilen, kenguruen, træet svinger, rocker et farvel såvel som bølgen. Hvis du allerede er en mor, forstår du sandsynligvis, hvad et stort tilbud dette er, da forskellige typer af hopperne såvel som at rocke hver tjener deres egen funktion til din baby. Det er værd at omkostningsmærket. Oplev meget mere om det her!

Graco grundlæggende sving spædbarn sving
Dette er en af ​​de mest overkommelige spædbørnsvingninger. Det er ligeledes virkelig kompakt, hvilket gør det fremragende for dem af os med lidt mindre plads. Lige da det er overkommeligt indikerer ikke, at det mangler noget. Det har en mobil, tonsvis af forskellige støjindstillinger såvel som 2 vibrationsindstillinger. Lige her er den til stede prisfastsættelse.

Et sted at sove

Du spekulerer måske på, hvorfor vi ikke bare angav krybbe, ja, vi tror, ​​det er lidt mere udfordrende end det. Uanset om du vil have din nyfødte i din seng, i en krybbe ved siden af ​​dig, eller i deres egen børnehave er så meget som dig. Du kræver dog for at sikre dig, at du producerer et risikofri område for dem. Denne artikel, fra hvad man kan forvente, udfører en fremragende opgave at beskrive, hvilken risikofri søvn for dit spædbarn, indebærer.

Pottery Barn Rory 4-i-1
Denne krybbe forvandler fra en krybbe til en lille børns seng såvel som til en samlet dobbeltseng. En ting mere, som jeg kan lide ved alle keramikljælens krybbeemøbler, er, at de er greenguard guldlicenseret, hvilket indikerer, at krybben passerer de mest strenge retningslinjer for kemiske emissionsstandarder, så du forstår, at dit spædbarn ikke vil være i nærheden af ​​nogen form for skadelige kemikalier. Få din Rory Crib her!

Delta Kids Deluxe Vidunderlig begyndelse Bassinet
Hvis du prøver at finde en risikofri, uanset hvor hurtigt bærbar placering for dit spædbarn at sove, skal du inspicere denne bassinet. Det har beroligende lys såvel som det ser ud til at være en risikofri metode til dit spædbarn til at være i nærheden af ​​dig i sengetid. Lige her er den nuværende prisfastsættelse.

Sikkert for spædbørnsvaskeri til vaskemiddel

Babyer producerer tonsvis af vaskeri dagligt, såvel som at vaske deres bit tøj sikkert, vil du gerne opdage et blidt spædbarnsopvaskemiddel. Spædbørn har meget følsom hud, der hurtigt kan irriteres.

Ærlig vaskemiddel
Jeg kan godt lide, at dette vaskemiddel er kraftfuldt tilstrækkeligt til at komme ud af icky pletter, men det er stadig utroligt blidt såvel som risikofri for spædbørns hud. Det er hovedsageligt lavet af plante-afledte ingredienser! Klik lige her for at få din.

Grib miljøvenlige nyfødte vaskeri pods
Detergentbælg får vaskeri til at virke som lidt mindre af en opgave. Jeg var så glad, da jeg opdagede disse bælg, der er risikofri at bruge på en nyfødt tøj. Klik lige her for den nuværende prisfastsættelse!

Hvad er der på din nyfødte grundlæggende tjekliste? Lad os forstå i kommentarerne!

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *