Svag linje på en graviditetstest … hvad betyder det?

Hvis du har nået det til at tage en graviditetstest, er der sandsynligvis et specifikt svar, du ønsker at finde. Det kan være ekstremt interessant eller utroligt nervepirrende, der venter på resultaterne ud over disse resultater, kan muligvis ændre dit liv fuldstændigt. Uanset om du har prøvet i mange år eller virkelig ikke prøver overhovedet, når en svag linje vises på din graviditetstest, kan det pludselig endt med at være ekstremt forvirrende, hvilken metode du skal føle. Her er oversigten over, hvad denne svage linje virkelig betyder såvel som dine næste trin.

Svag linje på en graviditetstest … hvad betyder det?

Rundown på graviditetstest

Så frustrerende som den svage linje kan se ud, burde vi virkelig være taknemmelige for nøjagtigt, hvor langt graviditetsværktøjer har fås i de senere år! Til at begynde med har vi alle forskellige slags graviditetstest i alle omkostningsintervaller. Mange af disse tests kan finde graviditet ekstremt tidligt såvel som nogle, selv før du går glip af din periode. Få dette, graviditetstest, der bruges til at tage flere dage til at etablere såvel som at vise resultater sammenlignet med kun et par minutter, de fleste tests tager i dag. At forstå nøjagtigt, hvordan graviditetstest fungerer, kan eliminere tonsvis af stress, så når det enorme øjeblik kommer, forstår du nøjagtigt nøjagtigt, hvordan du oversætter dine resultater. Ved graviditetstest fungerer der ved at detektere HCG -hormonniveauer i din urin. HCG begynder at blive skabt i det øjeblik, du endte med at forvente og øger jævnt i hele din graviditet. Jo mere i dit system er den dristige linje på graviditetstesten.

Alt om den svage linje på en graviditetstest

Der er et par forskellige ting, som den svage linje på en graviditetstest kan prøve at fortælle dig. Bare husk uanset hvilke resultater du ser for at forblive rolig, da du så fik denne mor.

Er det så godt tidligt at få en god læsning?

Når du prøver at få forventer af tålmodighed, er det alvorligt så hårdt. Dit sind er konstant fuld af bekymringer såvel som at undre sig over, om dette er til sidst det, så det er ingen tvivl om, at så mange kvinder skynder sig at tage en graviditetstest så hurtigt som muligt. At skynde sig at tage en test kan dog være grunden til, at en svag linje vises. Hvis du tager en graviditetstest ekstremt tidligt, er der muligvis ikke høje niveauer af HCG, der dukker op endnu, derfor dukker linjen ekstremt svagt. Hvis du tror, ​​at dette kan være situationen for dig, skal du tage en åndedrag såvel som at prøve at tage endnu en test om et par dage.

Hvilken type graviditetstest brugte du?

Du har måske købt din graviditetstest et stykke tid tilbage eller i et så hast, at du ikke rigtig fik en mulighed for at inspicere, hvilken type graviditetstest du har. Kontroller altid altid instruktionerne omhyggeligt, før du tager din test, selvom du har lyst til, at du allerede forstår nøjagtigt, hvordan alt fungerer. Nogle graviditetstest har en fordampningslinje, der vises, hvis du ikke inspicerer resultaterne i den rettede tidslinje. Det er altid et godt koncept at tage et par test for at udelukke fordampningslinjen, da grunden til, at der vises en svag linje.

Hvilket tidspunkt på dagen tager du denne test?
Den tid på dagen, du tager en graviditetstest, kan muligvis ikke påvirke resultaterne. Spil det risikofri såvel som at tage en graviditetstest lige, når du står op om morgenen snarere end senere på dagen. Urin er fortyndet om morgenen såvel som vil skabe det mest præcise resultat.

Kan det være en kemisk graviditet?
Vi ønsker ikke dette på nogen, men en relativt typisk grund til at se en svag linje er, at du har mistet en graviditet, der er ekstremt tidligt på potentielt allerede før embryoet, der er forbundet til livmoderen. Tidlige aborter er relativt typiske såvel som normalt ikke har nogen betydning for at være i stand til senere at blive gravid såvel som at bringe en sund baby. Så føl alle de følelser, men hold håb om, at det, der er beregnet til at være, vil være.

Næste trin efter en svag linje på en graviditetstest

Hvis du er forvirret over dine graviditetstestresultater, er det allerbedste at gøre at vente et par dage såvel som at prøve igen. Du kan ligeledes besøge din læge for at tage en test der. Din læge vil være den allerbedste kilde til at finde ud af, hvad der kan foregå, såvel som hvorfor du fortsat ser en svag linje. Uanset om det er en tidlig graviditet eller en tidlig spontanabort, kan de hjælpe dig med at finde ud af, hvad de allerbedste næste trin vil være. Bare prøv at være så tålmodig, som du kan være så godt som hvis du nogensinde har nogen form for bekymringer, er du velkommen til at ringe til din læge .â

Du kan også nyde:

Kast ikke din graviditetstest væk, før de tre minutter er oppe

Mister dit slimstik tidligt i graviditeten; Hvad man skal vide

50 sjove graviditet citerer, som enhver mor vil forbinde til!

Pin til senere -svag linje på en graviditetstest … hvad betyder det?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *