Sy til at købe

Julian bad mig om en kokens hat. Han laver en masse påklædning og foregiver leg og syntes at have noget i tankerne. Han lovede mig, at han ikke havde noget imod det, da jeg sagde, at det ville blive lavet af rødt polkadottet stof – det mest passende valg fra mit stofstash. Min bror er faktisk en kok, og Julian har set et formelt billede af sin onkel i en konventionel kokhat, så jeg var temmelig sikker på, at hvad jeg lavede ville være en skuffelse. Jeg fulgte groft dette mønster, men gjorde det sjusket, fordi min klient var en utålmodig førskolebørn, og dette var ikke en EF -eksamen i hjemmet.

Min proces var ikke værdig til at lave en Chef’s Hat -tutorial til dette indlæg. Undskyld. Jeg tror, ​​at en kok er et godt Halloween -kostume til en baby eller barn, fordi det er temmelig let, og du vil typisk have dem til at bære en hat på Halloween. Det var først, da jeg gik for at skrive dette indlæg, at jeg lærte, at du kan købe et til mindre end $ 5,00.

Selvfølgelig var min hat skuffende, men ikke på grund af mønsteret. Julian fantaserede, at hatten ville være formet som denne:

Men desværre var det ikke nøjagtigt.

Stadig, da vi indså, at han kunne lægge en vane i taljen, holde en pude med papir og en pen og ligne en kombinationskok/tjener, var han helt tilfreds med tilføjelsen til sin dress-up-boks. Jeg anbefaler kraftigt at give din børnehave mulighed for at være en tjener. Det var sjovt at se, hvordan han behandlede mig og Scarlett, hans kunder. (Han tjente ikke et forslag på grund af manglende øjenkontakt og ikke medbragte det, vi bestilte.)

Åh, han rasede sig selv ind i en døråbning i sidste uge-således Batman Band-Aid over sit øjenbryn på billedet.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *