Vær vært for en ungescavenger -søgning

Argh! Ryst mig Timbers, mandag er tale som en piratdag, så jeg tilbyder en tematisk scavenger -søgning efter bitbørn.

Nogle mennesker kan fortælle dig, at det at være en pirat, alt hvad du krav er en øjenplaster. Eller en papegøje. Eller et knogben. Men i mit hus er alt hvad du virkelig kræver, at hovedtørklædet (og tak, ikke telefon, kalde det et bånd!) Holden fik denne bit påklædning som en del af en fødselsdagsfeiring med pirat-tema, han deltog i. Ud over heldigvis fik Milo et matchende ensemble.

Når vi ønsker at forkæle vores indre pirat, kræver vi ikke at gå nogen form for yderligere end hjemmet, da en scavenger -søgning kan være så enkel, som du vil gøre det.

Min kammerat Sunny siger, at hun såvel som hendes daværende fire år gamle måske vil vækere protokollen med deres indendørs jagt:

Jeg laver en liste over ting rundt om i hjemmet (spejl, køleskab osv.) Såvel som at bede ham om at opdage disse ting, så krydser han dem fra papiret. Jeg prøver at besvær ham lidt ved at sige: ”Hvor ser du din refleksion?”, “Hvad holder mad koldt?”. Du får billedet. Han kan godt lide at krydse tingene ud. Vi gjorde denne dag i cirka 1/2 time.

Hvis det ikke er din specialitet at tro på hjemmeprodukter, har jeg en kort fortegnelse for dig at tilpasse sig (åh ja, det er værd eller kortere baseret på, hvad din unge kan håndtere:

Badeværelset spejl (hvor ser du din refleksion, når du renser dine tænder?)

Køleskab (Hvad holder vores mad koldt?)

hoveddør (hvor forlader vi huset?)

Køkkenvask (Hvor vasker vi opvasken?)

++++
Jeg komponerede oprindeligt denne udgivelse til Smart Source -bloggen så godt som det så ud der, da mit enorme barn kun var tre. Awww. Jeg deler det med dig nu som et forsøg på at være på graviditetsorlov fra min mor -blog.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *