Top ti ting, du har brug for at vide for at sikre din familie fra flåter

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Top ti fakta, du har brug for at vide om flåter (høflighed af www.tickencounter.org)

10. Ticks Crawl Up -flåter springer ikke, flyver eller falder fra træer på dit hoved og tilbage. Hvis du finder en fastgjort der, er det meget sandsynligt, at det er fast på din fod eller ben og kravlede over hele din krop.

9. Alle flåter (inklusive hjorte kryds) kommer i små, mellemstore og store størrelser

8. flåter kan være aktive, selv om vinteren, der er rigtig! Hjortene flåter især ikke dræbes af frysetemperaturer og vil være aktiv enhver vinterdag, at jorden ikke er snedækket eller frosset.

7 7 Med eksplosive stigninger i hjortepopulationer, der strækker sig selv til semi-bymæssige områder i det østlige og vestlige USA, er tendensen til at øge overflod og geografisk spredning af hjorteflåter og ensomme stjerneklip; Og forskere finder en stadigt stigende liste over sygdomsfremkaldende mikrober, der overføres af disse flåter: Lyme-sygdomsbakterier, Babesia-protozoer, anaplasma, ehrlichia og andre rickettsia, endda encephalitis-causing vira og muligvis bartonella bakterier. Tilbage i dagen var Tick Bites meget mere af en gener, men nu er en bid meget mere tilbøjelig til at gøre dig syg.

6. Kun hjorte tikker overfører Lyme -sygdomsbakterier Den eneste måde at få Lyme -sygdom er ved at blive bidt af et hjorteklip eller en af ​​dens “fætre”, der findes over hele verden.

5. For en masse tick-bårne sygdomme har du mindst 24 timer til at finde og fjerne et fodring af kryds, før det overfører en infektion, selv en hurtig daglig krydscheck på badetid eller brusetid kan være nyttigt til at finde og fjerne vedhæftede flåter før De kan overføre en infektion. Lyme -sygdomsbakterier tager mindst 24 timer at invadere Tick’s spyt.

Relaterede medicinske egenskaber ved eukalyptusblade

4 Ved hvad du virkelig leder efter. De er lette at gå glip af, deres bid er normalt smertefri, og de har en rutine med at klatre op (under tøj) og bide på vanskelige at se.

3. Den nemmeste og sikreste måde at fjerne et kryds er med en spids pincet

Ved hjælp af virkelig spidse pincet er det muligt at få fat i selv den valmuefrø-størrelse nymfer, der er ideelle ned ved siden af ​​huden. Det næste trin er blot at trække krydset ud som en splinter.

2. Beklædning med indbygget flåterafvisende er bedst til at stoppe krydsbid en nem måde at undgå krydsbid og sygdom er at bære tøj (sko, sokker, shorts eller bukser og skjorte) med Insect Shield® Tick Repellent indbygget. www.insectshield.com www.insectshield.com/work www.insectshield.com/health

1 Minimering af krydsoverflod i din have, iført flåtafvisende tøj hver dag, behandling af familiekæledyr hver måned og at komme ind i en rutine til at lave en hurtig kropsscanning er alle gode handlinger for at stoppe krydsbid.

Insekt Shield Tick Repellent Apparel Insect Shields EPA-registrerede teknologi konverterer tøj og gear til effektiv og praktisk insektbeskyttelse. Repellency er langvarig og korrekt til brug af hele familien uden begrænsninger for brug.

hurtige fakta:

Repellency er i tøj og gear – ikke på din hud

Varer gennem 70 hvidvaskninger

Ingen begrænsninger for brug

Korrekt for hele familien

Ingen grund til at ansøge igen

Afviser myg, flåter, myrer, fluer, chigger og midtge inklusive dem, der kan forårsage Lyme-sygdom, malaria og andre farlige insektbårne sygdomme.

Link til dette indlæg: top ti ting, du har brug for at vide for at sikre din familie fra flåter
Relaterede grundlæggende måder at inkorporere protein i hvert måltid

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!Del

Tweet

Del

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *