En af en venlig gaveindpakningskoncepter

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Du har brugt meget tid på at vælge den perfekte gave, så indpak den ikke i trættende papir. Gaveindpakningen er næsten lige så sjov at se på som det er at åbne!

Her er et par gaveindpakningskoncepter til at tage din gave fra ho-hum til mindeværdig:

Læs alt om det: Pakk din gave i søndagsavisens livlige tegneserier. Dette throwback -indpakningspapir er nostalgisk såvel som sjov – såvel som ekstremt billigt! Andre sektioner af papiret fungerer også godt; Pakk en fars dagsgave i sportsafsnittet eller fremhæv den sort-hvide indvendige sider med et lyst rødt bånd.

Tag et billede: Brug din computer til at fremstille såvel som udskrivningskollager med personlige fotos. Tap siderne sammen for at producere store ark med “indpakningspapir.”

Malet papir: White Butcher Block Paper er den perfekte metode til at fremstille hjemmelavet indpakningspapir. Du kan male eller komponere en besked (“Jeg kan godt lide dig!” Eller “Tillykke med fødselsdagen!”) På papiret. Dine børn kan også fingermaling eller trykke på deres bit håndaftryk rundt om arkene.

Kreative accenter: Indpak din gave i indvendige paper-dagligvarer samt fremhæver boksen med organiske dekorative berøringer såsom stedsegrønne, holly, pinecones, sanddollar eller muslingeskaller. Komplementerer disse aspekter med garn, læder reb eller fløjlsbånd.

Genanvendte etiketter: Skær gamle lykønskningskort i halvdelen samt brug det forreste billede som en genanvendt etiket.

Tapetindpakning: Gå til husforbedringsbutikken samt lager på clearance tapet til en innovativ såvel som en overkommelig metode til at pakke gaver.

Spring Rope Ribbon: Bind gaver til børn med springtov – de vil gerne have en gave med deres gave!

Relaterede 8 beviste metoder Kollagen kan forbedre vinterhuden

Værtinde gaver: Hvis du bringer vin til en fest, skal du pakke flasken i et smukt, levende måltid håndklæde.

Af Caitlin Boyle for Healthy Moms Blog Magazinecaitlin Boyle er blogger, motiverende taler såvel som forfatter af bogen Sundt vippepunkt: Et magtfuldt program for en stærkere, gladere dig. Hun hjælper sin husbond med at køre et holistisk sundheds- og wellnesscenter i Charlotte, N.C.

Link til dette indlæg:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *