Er cordblood bankbank bedst til din familie?

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Af Samantha Peters

I disse dage vælger et forbedrende antal forældre at bevare deres babys navlestrengsblod i tilfælde af fremtidig sygdom. Dette blod, der inkluderer en rig forsyning af stamceller, kan bruges til barnet eller enhver anden, der har brug for livreddende behandling. Mens oddsen for, at blodet er en kamp for mange mennesker, der ikke er forbundet med barnet, er slanke, er der praktisk talt altid nogen, der kunne drage fordel af det. Familier kan redde dette blod gennem en proces, der kaldes ledningsbankbank.

Indtil for nylig mente den medicinske verden, at navlestrengene simpelthen var rester til at blive bortskaffet. Efter at det blev opdaget, at de stamceller, de inkluderer, kan manipuleres til at danne ting som organer og blod og behandle sygdomme, begyndte folk at indse betydningen af ​​at redde denne vigtige ressource. Nogle af de behandlede sygdomme inkluderer hjerneskade, Alzheimers og leukæmi. Det er også blevet demonstreret, at cerebral parese kan behandles på denne måde.

Indsamling af stamceller fra navlestrengsblod er ufarlig og forårsager ingen smerter for mor eller baby. Talrige ledningsblodbanker anbefaler, at hvis du ønsker at redde dit spædbarns ledningsblod, at du giver dem besked i uge 34 om din graviditet. På fødselstidspunktet opsamles ledningen, og blodet vil blive ekstraheret, forarbejdet og kryogenisk frosset til fremtidig brug. Mange banker tilbyder denne vigtige service helt gratis, hvis du donerer blod til velgørende formål.

Efter ekstraktionsprocessen evalueres blodet for sygdomme eller defekter. Hvis nogen opdages, vil familien straks blive underrettet. Derefter fryses blodet til en temperatur på 196 grader under nul. Dette gør det muligt at holde det praktisk talt på ubestemt tid, så længe temperaturen forbliver konstant. I køb for at beskytte dette anvender bankerne forskellige indebærer backup -strøm i tilfælde af elektrisk svigt.

Relaterede 3 ting, du har brug for at vide om Covid-19, hvis du har en autoimmun tilstand

For at banke dit barns ledningsblod kan du forvente at betale et første gebyr overalt mellem $ 1500 og $ 2400 med et årligt gebyr på omkring $ 150. Et par banker giver dig mulighed for at holde rettighederne til en del af blodet, hvis du vælger at donere resten.

Hvis du har råd til omkostningerne ved ledningsbankbank, vil der anbefale adskillige læger, at du gør det. Dette kan tilbyde dig og din familie med ro i sindet. Hvis du ikke har råd til omkostningerne, kan du overveje at donere det, så det kan hjælpe en anden. Ledningen og dens blod bortskaffes simpelthen på anden måde, og denne ressource er alt for dyrebar til at spilde.

Om denne forfatter:

Samantha Peters er en ivrig blogger, der nyder at skrive om forskellige erhverv og jobrelaterede emner. Sam administrerer uddannelsesopdateringen og bor i smukke San Diego, Californien.

Link til dette indlæg: er cordblood banking bedst til din familie?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *