Opal Sonic Infusion System af Clarisonic

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Fra producenterne af Clarisonic Sonic Cleansing System er nu kommet ud med Opal Sonic Infusion System. Opal Sonic-systemet leveres med anti-aging Sea Serum, og denne fine lille enhed giver dig en mærkbar reduktion af fine linjer og rynker omkring øjnene.

Tid til nogle æstetiske tale af din egen æstetiker, Mama Ash: Dr.Robb Akridge, ph.d. har brugt sin baggrund i immunologi til at fremme hudsundhed ved at skabe havserum for En marin afledt af glycosaminoglycaner (alias: gags, og dette understøtter kollagen og elastin) og Kigellia africana -ekstrakt (fremmer elasticitet/fasthed og er en antioxidant) og til sidst for at beskytte øjenområdet’s delikate hud Canadian Willowherb (meget ihjælpning til huden) og Marine peptidacetylcitrulli -amino -arginin (stimulerer syntesen af ​​kollagen dybt nede, under epidermis) på kun et minut vil du se en reduktion i fine linjer og rynker, den har en superblød applikator, der forsigtigt massager serum i huden. Opals soniske vibrationer tilfører de yderste lag af epidermis og beroligende massage.

Min oplevelse med Opal

Min oplevelse har været mindre puffede øjne, et fald i pigmentering, da jeg har et lille sted, der falmer, og mørket omkring øjnene mindskes. Jeg har brugt dette i 5 dage, morgen og nat. At samle øjenområdet hjælper meget med mørke cirkler omkring øjenområdet, da det forbedrer cirkulationen fra de blide vibrationer fra denne lille enhed. Bemærk, at dette ikke er mig på billedet, og resultaterne varierer.

Dette værdsættes til $ 245 og kan købes på Sephora, Clarisonic.com, Select Spa’s og Dermatology Offices. For at læse en anden artikel om de sunde mødre med Clarosonic læst her

Relateret kolloidalt sølv til hudpleje

Erica Ashmoreeverything Mor og Babyabout denne forfatter

Erica Ashmore er en første gang mor og ophold en hjemme mor. Hendes inspiration kommer fra hendes glade og sunde småbørn og støttende mand. Hun har været i skønhedsindustrien i over 10 år og en ny mor i over et år og tæller. At have en baby er spændende. Hvordan vores krop og hudændring er bemærkelsesværdig, og Erica er her for at dele med dig information om skønhed og mode for dig. Du kan finde Erica blogging på alt, hvad mor og baby.

Diskuter dette i vores um

Link til dette indlæg: opal sonisk infusionssystem af Clarisonic

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *