Makin ‘It: A Toddler Pillow Case

Har et lille barn brug for en pude? Jeg kender ikke det medicinske svar på det, men en speciel kid-størrelse pude, pyntet med et yndlingsmønster eller farveskema, kan bruges som et værktøj til at skifte til en stor børnebed, eller måske som en belønning for at blive i ens krybbe eller seng hele natten lang.

Jeg købte mine børns småbarnspuder, fordi de er halvdelen af ​​størrelsen på voksne puder. Jeg har selv et lille hoved, og nu, hvor jeg skriver det ud, spekulerer jeg på, om jeg burde bruge et til mine egne sovende behov. Jeg købte dem på et skridt foran for omkring $ 15 sammen med en almindelig pudebetræk til $ 6 eller $ 8 meget flere dollars. Du kan finde en på Amazon for omkring $ 15 eller stjæle en flypude.

Efter at have læst et indlæg om en fancy Nancy Pillow-sag på Sew Fearless, gik jeg til stofbutikken og købte Fancy Nancy-tema flanel og lavede en til Scarlett. Det tog cirka ti minutter.

En pudebetræk er en af ​​de nemmeste ting, der er at sy, og hvis din klient er omkring to år gammel, er alt, hvad han eller hun vil bekymre sig om, udskriften på pudebetræk. Du skal ikke bekymre dig om trådfarve eller lige sømme.

Jeg lavede den, der blev forestillet mig i denne tutorial med satinbinding på kanten, men du kan helt sikkert springe over det og gøre en nem fald på åbningen af ​​Pillow -sagen.

Dette projekt består af fire lige linjer til at sy.

Hvad du har brug for udover en syenhed og en der ved, hvordan man bruger det:

1/2 yard stof

saks

tråd

(Valgfrit) Satin -tæppe binding

Skær stoffet til et rektangel på ca. 16 tommer bredt med 42 tommer langt. Læg din pude i denne position, før du skærer for at sikre dig, at du har plads nok til at skubbe puden ind, og har stadig satinkanten til at gå ud over puden, når den er inde. Min pude var 12 ″ x18 ″. Du er helt fri til at klage i kommentarerne, hvis jeg ikke er særlig nok.

Fastgør satinbindingen til hver korte kant af dit lange rektangel og sy på plads. Du er halvvejs færdig.

Fold nu det lange rektangel i to, bedste sider af stoffet sammen. Så snart du syr siderne, har du en færdig indvendigt pudebetræk.

Færdig? Klip de løse tråde, der er dinglende overalt.

Drej indvendigt, placer puden inde og læg den på en lille seng.

Virkede det for hårdt? Vi tror, ​​du kan gøre det, men at købe en er også fint!

Dette indlæg er en del af vores ugentlige serie af håndlavede projekter. Ikke i syning? Se på Makin ‘It -siden for andre kunstige ideer.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *