Apps, der betaler dig penge for ægte! En stor side trængsel til ophold hjemme mødre

i dag, vi er heldige at have vores penge med at spare mama, Claire Swinarski fra vores #rookiemomsquad, der giver os de bedste forslag til apps, der betaler dig penge. Leder du efter en måde at få en sideindkomst ind på? Når du finder ud af dit familiebudget, er det i nogle tilfælde enklere at finde ud af, hvordan man indbringer meget mere penge kontra skåret meget mere penge. Hvis du ikke har tid til at hente en side -optræden eller færdighederne til at åbne en Etsy -butik, er der en nem måde at tjene meget mere kontanter på: ved at bruge apps. Ja, der er faktisk apps, der betaler dig penge for ægte!

Apps, der betaler dig penge for ægte! En stor side trængsel til ophold hjemme mødre

Selvom det måske lyder som en fidus, er det bestemt ikke. Virksomheder kan nemt få feedback fra kunder ved outsourcing -undersøgelser og shopping gennem populære apps, så disse apps er i stand til at få kunder (du) til at udføre lette opgaver i bytte for gavekort, rabatter eller kontanter fra disse butikker. Selvom det sandsynligvis ikke vil tilføje en sideindkomst, kan du få betydelige rabatter på varer, som du alligevel skulle købe. Disse små mængder penge kan hurtigt tilføjes, især om ting som husholdningsartikler eller drive-through kaffe. I stedet for at føle behovet for at skære din ugentlige latte, skal du gøre det til et mål at kun betale for det med app-tjente penge!

Her er et par forslag fra apps til at begynde at få betalt med.

Apps, der betaler dig penge til at udføre arbejde

Pagt

Arbejder du med at ramme nogle mål i år? Download PACT, en app, der betaler dig for at kontrollere tingene fra din opgaveliste. Bekræftet af GPS, fotos og andre måder giver PACT dig mulighed for at sætte et mål og tjene et par dollars om ugen for faktisk at opnå dine resultater. Men hvis du ikke opfylder dine mål, skal du betale så pas på! Hvis du for eksempel har haft svært ved at ramme træning eller frivilligt arbejde, er denne app en fantastisk måde at både holde dig på sporet og vokse din bankkonto.

Dietbet

Hvis du prøver at tabe dig, skal du omdanne den til en pengeproducent med Dietbet. Du og et par venner kan begynde et “spil”, der fungerer som både vægttabsmotivation og lidt ekstra penge på din bankkonto. Indsend blot et foto med fuld krop, foreslå dit “niveau”, og start at konkurrere for at se, hvem der kan tabe mest vægt. Det bedste er, at der ikke er nogen “vinder” nogen, der når deres mål får noget af den gryde, som alle har sat penge på.

Job Spotter

Hvis du er ude og ser og ser et job ønsket tegn, skal du blot tage et foto og indsende det til appen. Når det er godkendt, tjener du Amazon -kredit, som er så god som kontanter for mange mødre! Det bringer muligvis ikke et væld af pengestrømmen, men det er en nem måde at tjene en lille smule Amazon -kreditrapport uden at lægge et væld af indsats.

Apps, der betaler dig penge for at tage undersøgelser

Ipoll

Brug for et ekstra par dollars? Ipoll sender dig 15-20 minutters undersøgelser, der tjener dig alt fra magasinabonnement til flyselskab miles til faktiske kontanter. Udfyld bare undersøgelserne og modtag dine belønninger.

Google Opinion belønner

Google Opinion Rewards sender dig lette spørgeskemaer, der giver dig mulighed for at tjene et par dollars tilbage. Mange af undersøgelserne har en tendens til at være spørgsmål om fokus i gruppen (som “Hvilken farve på dette produkt appellerer mere til dig?”)

Undersøgelse mini

Ulempen med den lille undersøgelse er, at det giver dig gavekort i stedet for kontanter, men den største opside er, at dens undersøgelser er korte. For ikke meget mere end 11 spørgsmål kan du tjene rabatkuponer og gavekort til nogle af dine yndlingssteder.

Apps, der betaler dig penge til shopping

Mobee

Har du nogensinde ønsket at være en Mystery Shopper? Tilbage, da jeg arbejdede detailhandel, måtte jeg altid være på mit spil, hvis en af ​​mine kunder var en “mystery shopper”, som mit firma hyrede for at vurdere min præstation. Mobee forbinder Wannabe Mystery -forbrugere til butikker, der søger efter evalueringer. Det er en nem måde at tjene et par dollars og hjælpe virksomheder i dit område med at forbedre sig.

Ibotta

Ibotta er en app, der giver dig mulighed for at tjene kontanter tilbage til at udføre lette opgaver, som at se en video eller læse et faktum om et produkt. Derefter tjener du Special leverer på varer og kontanter. Det er en meget nem app, der vil hjælpe dig med at spare penge på ting, du alligevel planlagde at købe. Få en $ 10 frynsegode, når du tilmelder dig gennem rookie -mødre – tilmeld dig her

Shopkick

Shopkick hjælper dig med at tjene gavekort bare for at gå ind i butikker som Target og Walmart. Du tjener “spark”, som kan omdannes til gavekort til disse steder. Du kan også tjene spark ved at indsende et billede af din kvittering eller scanne en bestemt vare med appen. Selvom det ikke er kontant, tager det ikke lang tid at tjene små gavekort til nogle steder, som du allerede handler regelmæssigt. Sørg for at følge appen på sociale medier, som de regelmæssigt lægger nye måder at få spark på. Brug kode: gave855852 til at modtage et helt gratis gavekort! Tilmeld dig nu! Det er gratis

Om forfatteren:

Du kan også nyde

Gratis baby ting og freebies til nye mødre

Børns forsendelsesbutikker: tip, tricks og forretningshemmeligheder

Fordele ved en ble Sservice (hvorfor eller hvorfor ikke at bruge en)
Pin til senere – apps, der betaler dig penge for ægte! En stor side trængsel til ophold hjemme mødre

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *