Graviditetste – Hvilke er sikre + vores favoritter!

Vi ved, at graviditet kan være stressende på en kvindes krop. Det er netop derfor, vi spilder te på graviditetste, og hvordan det kan hjælpe. Med stigningen i alternativ medicin kan du undre dig over te og hvad de kan gøre for at lette dit sind og krop under de betydelige ændringer, du går igennem, mens du skaber et nyt liv! Men hvordan ved du, hvilke te der er sikre for dig og din voksende baby? Er koffein ikke dårligt for dig under graviditet? Hvad er fordelene ved disse te under graviditet? Og hvor er de bedste virksomheder, der køber disse te for at sikre sig, at de kommer fra velrenommerede kilder?

Er det okay at drikke graviditetste, hvis de har koffein?

Der er så mange do and don’ts af graviditet, så jeg er sikker på, at du er nysgerrig efter koffein. Koffein er et stimulerende middel såvel som et vanddrivende middel. Det øger din hjerterytme, blodtryk og opfordrer dine nyrer til at skylle vand og forårsage dehydrering. Dette er ting, der er meget vigtige at holde kontrol af under graviditet, så det er vigtigt at overvåge dit koffeinindtag, mens du er gravid. Dette indebærer ikke, at du er nødt til at undgå te, det indebærer bare at være bevidst om, hvad du lægger i din krop.

Der er foretaget mange undersøgelser for at finde ud af risikoen for koffeinforbrug under graviditet. I henhold til Dimes March burde gravide kvinder begrænse deres koffeinindtag til 200 mg/dag eller mindre. Så med dette mål i tankerne, lad os se på forskellige typer te, deres koffeinmængde og fordelene ved hver under graviditet.

Taler om te

Før vi går ind i forskellige te, er vi nødt til at opdele te generelt i to kategorier; Ikke-herbal og urte.

Ikke-herbal:

Der er tre kategorier af ikke-herbalte te: sort, grøn og oolong. Ikke-herbal te stammer fra blade af teplanter. Deres koffeinindhold afhænger af et par faktorer: oxidationstid (gæring af blade), brygningstid, størrelsen og den type blad, der bruges til at fremstille te.

Sort te- 40-75 mg koffein pr. 8 oz kop

Sort te er den mest almindelige te i verden; inklusive sorter som Earl Gray, engelsk morgenmad og Orange Pekoe. Denne type te har den mest koffein sammenlignet med dens kolleger på grund af at være fuldt fermenteret. Sort te inkluderer antioxidanter kaldet tanniner og katekiner. Disse antioxidanter bidrager til forbedret hjerte -kar -sundhed og kræftforebyggelse. Men fordi sort te er meget mere oxideret end andre typer ikke-herbale te, er der bedre muligheder med meget flere antioxidanter. Alt det sagt, sort te er sandsynligvis ikke det bedste valg, når det vedrører graviditetste.

Grøn te- 15-60 mg koffein pr. 8 oz kop

Grøn te er meget mere delikat end sort te. Denne type te har meget lidt koffein, især sammenlignet med nogle andre typer. Mængden af ​​tanniner og katekiner, der findes i grøn te, er højere end sort te, hvilket gør grøn te til et usædvanligt valg til din daglige dosis antioxidanter.

Oolong te- 50-75 mg koffein pr. 8 oz kop

Oolong te kommer fra de samme teplanter som sort og grøn te. På trods af mængden af ​​koffein, der findes i denne te, har den adskillige beroligende virkninger, såsom faldende angst og påvirkningen af ​​spændinger på kroppen. Disse effekter er en fantastisk fordel under graviditeten, bare se dit forbrug.

Klik her for at følge os på Instagram, så du ikke går glip af!

Urte- og frugtte:

Urtete anbefales ikke til graviditet, og vi anbefaler at undgå dem fuldstændigt. På den anden side kan frugtte være fordelagtige, da de ikke består af koffein. Sørg for, at når du køber frugtte, blandes de ikke med urtete.

Nedenfor er en liste over forskellige frugtte -typer og deres fordele. Før du drikker te nedenfor, skal du tale med din læge eller jordemoder om indtagelse og urter under graviditet.

Rød hindbærte

Rig på jern

Øget mælkeproduktion

Lettede arbejdssmerter

Hjælper med kvalme symptomer

Citron Balm Tea

Lindrer irritabilitet

Forhindrer søvnløshed

Reducerer angst

Ingefær rodte

Hjælper med kvalme

Reducerer opkast

Mælkebøtte te

Højt i vitamin A, calcium og jern

Den bedste graviditet te

Nogle virksomheder derude har skabt pakket te specifikt udviklet til at blive konsumeret af gravide kvinder. Her er et par favoritter ude på markedet:

Traditionelle medicinske graviditetste

Denne minty, søde te kommer fra et betroet firma, der kombinerer konventionel urtevisdom og videnskab for at skabe en blanding, der hjælper med mange generende graviditetssymptomer. Stjernen i denne te er et hindbærblad. Denne kraft urt toner livmoderen, tilsætter næringsstoffer som vitamin A, B, C og E, jern og calcium og hjælper med morgensyge. Hindbærblad kan reducere smerter under arbejde og fødsel. Kontroller aktuelle priser her!

Jordmamma morgen wellness te

Dette organiske firma har en række produkter til forventningsfulde mødre, herunder denne te, de hævder, er til “wellness om morgenen, ikke sygdom.” Ingefær rod, kamille, citronBalm, mynte og en vri af appelsinskal gør denne te til en citrusbehandling for at berolige din kvalm mave. Tjek det her.

Peapod te til to graviditetste

Peapod har skabt en løsbladet te udviklet til at støtte din sunde graviditet. De specielt udvalgte urter slapper af livmoderen, hjælper med morgensyge og anbefales at blive brugt hele din graviditet og postpartum. Som et tip, frys den bryggede te i ispops til dehydrering og kvalme. Køb din her!

Jeg tror, ​​vi har fået det hele dækket! Te kan være en fantastisk fordel for dig under din graviditet. Hvis du er interesseret i at tilføje disse fordele til din graviditet, skal du gå over dette med din læge eller jordemoder, undersøge urter i den nationale medicin detaljerede database og gennemgå nogle af de graviditetste, der er diskuteret i denne artikel. Du kan bare finde din graviditetskomfort i en kop!

Har du spørgsmål om graviditet? Du er helt fri til at stille i kommentarerne eller stille et spørgsmål i vores rookie -mødre Facebook -gruppe, det er en fantastisk gruppe af mødre, hvor du kan dele dine oplevelser, bede om anbefalinger og endda hjælpe en anden mor!

Du kan også nyde:
Undgå strækmærker med de bedste graviditetsstrækkemærkecremer

Graviditetsmode – De bedste barsel -jeans – vores redaktører Topvalg

Citater:
Urtete og graviditet: Hvilke er sikre? (2018, 08. oktober). Hentet fra

Pin til senere – Graviditetste – Hvilke er sikre + vores favoritter!

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *