Kokosnøddeolie er ikke kun til madlavning; Det er også en appel multitasker

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Kokosnøddeolie har været tilgængelig i mange år, og det er langsomt blevet en fast del af masser af madlavningskulturer. Den bruger en række sundhedsmæssige fordele, når den bruges til madlavning, men det kan også bruges til at forbedre din skønhed. Olien har vist sig at være en enestående fugtighedscreme og fjerner make-up hurtigt og let. Der er masser af meget flere måder, hvorpå du kan inkorporere kokosnøddeolie i din daglige appelrutine:

Effektiv hårmaske

Når kokosnøddeolie opvarmes til halvfjerds seks grader Fahrenheit, holder det op med at være en cremet hvid fast forbindelse og vender sig til væske. Når det er i denne væske, kan olie -tilstand påføres dit hår og vil sørge for, at dit hår er fugtet og har en sund glans. Det er bedst at tage en gryde med kokosnøddeolie i bruser med dig, og vandets varme vil smelte olien klar til en gang du er færdig med at shampoo. For de bedste resultater skal olien efterlades i dit hår i fem minutter.

Nærende kropsolie

I sin faste tilstand kan det masseres forsigtigt i din hud, og din hud vil være blød og fugtet overalt. Det vil også levere den tropiske duft, der kan transportere dig til Caribien. Alternativt kan du tilføje en lille pebermynte eller lavendelolie og bruge blandingen til en intenst kicking -massage tilbage.

Læbepomade

Som fugtighedscreme er den meget effektiv, når den bruges på tørre læber; Det kan gendanne dem til fuld sundhed på meget lidt tid. Det kan også bæres meget let med dig i en lille tin eller en gammel kontaktlinseholder. Dette indikerer, at du altid vil have nogle med dig.

Kutikulelblødgøringsmiddel

Relateret (ikke) Gør det selv hudpleje: Hjem ingredienser Du må aldrig bruge på dit ansigt

Ragged Cuticle’s kan få dine hænder til at virke tørre og meget ældre end de er. Heldigvis kan kokosnøddeolie påføres direkte på dem og vil fugtighedscreme neglebånd og gendanne dem til en yngre sundhedstilstand. Som en ekstra fordel vil olien styrke dine negle på samme tid.

Under øjencreme

Optaget livsstil, angst og mangel på søvn kan alle kombinere for at give dig fine linjer, mørke cirkler eller endda bare puffede øjne. Dette skyldes, at huden under dine øjne er meget tynd og let beskadiget. Kokosnøddeolie kan påføres direkte på denne hud og hjælper med at fjerne skaden på denne hud. En knivspids olie kan opvarmes mellem dine fingre, før du påføres, og vil hurtigt have dig til at se og føle dig bedre.

Ødelæg frizz

En lille mængde kokosnøddeolie kan opvarmes mellem dine fingre og påføres på bunden af ​​dit hår; Det forhindrer det i at gå kruset hele dagen!

Highlighter

Alle ønsker, at deres hud skal gløde og give udseendet af frisk, ungdommelig energi. Hvis du kæmper med at få din synd til at gøre dette, skal du tilføje et strejf af kokosnøddeolie til toppen af ​​dine kindben, lige over din læbe og over dine øjenbryn. Du får et øjeblikkeligt hydreret look – din hud gløder. Til denne brug skal du smelte kokosnøddeolien.

Make-up fjerner

Kun en halv teskefuld kokosnøddeolie kan masseres i din hud for at fjerne al din make-up med succes på ingen tid overhovedet. Varm olien, indtil den bliver flydende og massere den direkte på huden. Bedste resultater hver gang!

Relateret kolloidalt sølv til hudpleje

Kropskrub

Kokosnøddeolie kan blandes med enten havsalt eller sukker for at lave din egen kropsskrub. Ingredienserne skal blandes i de samme mængder. Dette kan derefter bruges til at gnide over din hårde eller tørrede hud og vil både fugte og fjerne døde celler; forsyner dig med baby blød hud.

Barberskum

Olie kan være en meget effektiv hjælp, når man barberer; En lille smeltet kokosnøddeolie vil sørge for, at din barbermaskine glider glat på tværs af din hud uden at forårsage nicks eller snit. Again, it will moisturize your skin in the process.

Som du kan se, er kokosnøddeolie et mirakeltype appelprodukt. It is a multitasker, so you must absolutely have it in your home. use it on your body and your skin will be softer and a lot more rejuvenated than ever before.

If you would like to receive notifications about healthy living tips, health news, parenting and posts, please subscribe by means of email and follow us on Facebook, Pinterest , Bloglovin , Google+, and Twitter. 

Abonner på vores nyhedsbrev. join our Social Network

Need Back to school shopping tips? 
Click here –>>  #BTSLikeABoss #sp

LinK til dette indlæg: kokosnøddeolie er ikke kun til madlavning; Det er også en appel multitasker

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *