Ting at gøre i Anchorage med et lille barn

takket være Lia Keller for at dele sine yndlings sjove aktiviteter for babyer og småbørn i Anchorage, Alaska. Lia blev født og opvokset i Alaska og kun overlod til skole og ægteskab, og løfter om aldrig at forlade igen (undtagen helligdage, det er). Hun har to små drenge, Duke (1) og Huck (2). Hun driver Alaskan Mommy-godkendte websted med oprigtige Harsh-Weather-produktanmeldelser og Skedaddle Kids, en legegruppe med all-weather, der mødes året rundt tirsdag morgen. Hun arbejder også på at starte en udendørs familie non-profit.

Mandagindoors-Gå til Cuddlers-gruppen på Providence Healthcare Facility for at mødes med andre forældre til kiddoer 0-2. Denne gratis gruppe er en fantastisk måde at møde andre nye mødre, mens din babe ligger på et tæppe og tjekker andre babyer. Der er også andre cuddlers dage, dobbelt cuddlers, grupper til far og også krydsere til babes på farten.

Udenfor – sommeren bringer gratis musik i parken og mandage er til børnene. Et godt band spiller børnevenlige sange, blæser bobler og fører danse. Græsplænen fyldes med børn, der danser, og forældre chatter, når de ikke trækker børn fra scenen eller ud af træerne.

Tag frokost på Middle Way Cafe, hvor du og din lille kan spise en sandwich og få en smoothie.

TuesdayIndoors – Børn i alle aldre har det sjovt på Anchorage Museums Imaginarium. Ældre børn glæder sig over udstillingerne, og det yngre sæt nyder at lege på diaset, hoppe på vandbedet og udforske legetøjet og gåderne. Der er altid forældre at tale med og en afslappende lille krog til amning. Toiletterne i dette område er børns størrelse!

Lille mand på Imaginarium

Udenfor – leg udenfor med Skedaddle All Weather Playgroup, hvor børnene kan løbe lidt energi, og du kan chatte med andre forældre. Denne gruppe mødes i en anden park hver uge, så du også kan finde nye legepladser.

Grib nogle af dine nye venner og spis ved Moose’s Tooth til pizza eller en salat. De åbner kl. 10:30, så du kan ankomme dengang og have lidt plads, før de spiser. De har en farvelægningsmenu, og børnene kan købe bare en skive pizza.

Onsdagindoors – Et godt sted at møde andre forældre er på H2OAsis for småbarnstid, når skolen er i session. Barnetområdet med piratskib og lille lysbillede er åbent for børnene. Med to børn under to kunne jeg have en i slyngen og en løb rundt. Der var også masser af forældre klar til at give en hånd!

Udenfor – Alaska Zoo er alt udendørs, og de har en god historietid på onsdag komplet med dyremøde. Mens nogle børn sidder og lytter til historien, vandrer andre (som mine) ofte rundt i drivhuset, indtil dyret ankommer, eller vi rejser for at se en.

Ring til din vej til Snow City Cafe for at få dem til at holde en bænk til dit besætning. De byder velkommen til børn og har en menu til at behage dem og dig. Morgenmad er fantastisk!

TorsdagIndoors – Et andet godt sted, hvis du har to små børn, er Spenard Rec Center for småbarnstid. For $ 5 kan dine børn være indeholdt i et område med legekammerat, bolde, ride på legetøj, reb, skrog en bøjler og andet legeudstyr. Jeg elskede at kunne tale med andre forældre uden at være ængstelige over at løbe væk børn!

Udenfor – Deltag i Taiga Trekkers for en familievenlig vandretur. Denne gruppe vandrer hver torsdag, så du kan komme ud, vandre og tale med voksne. Det er afslappet med alle manerer af børn, udholdenhed og hviler!

Brrr. All-weather vandreture med Taiga Trekkers

Efter en vis fitness skal du genvinde disse kalorier på Road Runner. De har en enestående udendørs spisested på Campbell Creek. De har lakseburgere og en stor grillet ost. Børnene kan være rodede og løbe rundt mellem bid. Duck vandrer ofte ind, og du kan se fisk i løbet af sommeren!

Fridayindoors – Ankom lidt tidligt til historietid på Loussac -biblioteket. Mens de tilbyder historietid på andre dage, er fredag ​​meget populær. Du kan lave nogle gåder og se på bøger, før det starter. En kvinde leder fingersange, læser historier og synger sange. Børn løber rundt, og nogle forbliver ikke hele tiden, men det er fint.

Udenfor – Få fat i en picnic frokost og kør mod Moon of the Moon Park. Du er garanteret at se andre familier, og legeudstyret er øverst på linjen (ombygget i 2010) med områder for alle aldre af børn.

SaturdayIndoors – Alaska Natural History Museum er virkelig en hænder på museet, hvor du kan røre ved noget (undtagen Mr. Lion). Du kan hente skaller, dinosaurknogler, kløer, kæledyr en bjørn og prøve pelse. Der er et godt børneområde med gåder, bøger, dinosaurgravende pit, leg dej og masser af andre aktiviteter. Det er også gratis for børn under 6 år!

Udenfor – Et godt sted at lade et ældre barn løbe den botaniske have. Der er klapvognsvenlige stier til at skubbe til en yngre søskende, tydeligt markerede planter og lidt bekymring for at miste et barn!

Holder fast på to børn i den botaniske have

Søndagsmake en date med en afForældre, du mødte i løbet af ugen og kører ud til Girdwood. Drevet tager cirka 45 minutter, og du kan ofte stoppe for at se hvaler, får og laks afhængigt af årstiden. Girdwood -legepladsen er enestående, og masser af familier fra Anchorage gør drevet. Planlæg at tage en picnic eller få noget pizza ved stol 5 (meget familievenlig) eller bageri til en kanelrulle eller suppe.

+++ Tak igen til Lia Keller for at dele sine yndlingssteder i Anchorage. Hvis du vil have meget mere af Lia, kan du se Alaskan Mommy godkendt og Skedaddle Kids.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *