Ordløs onsdag | Deling af Dong Quai

er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Dong Quai, en af ​​de vigtigste af de kinesiske tonic urter, bruges som en nærende blod tonic og til at støtte menstruationscyklussen. Dong Quai er blevet brugt i århundreder af asiatiske healere til at støtte balance mellem kvindelige hormoner og til at fremme hormonel sundhed og velvære under overgangsalderen og perimenopause. For nylig har videnskabelig forskningsundersøgelse verificeret effektiviteten af ​​denne tonic urt.

Alt om balance

Hormoner spiller en vigtig funktion i enhver kvindes sundhed og velvære og velvære. Hver måned produceres de kvindelige hormoner østrogen og progesteron. Forholdet mellem disse to hormoner kan ud over de mængder, der er skabt af kroppen, variere gennem menstruationscyklussen … ud over under perimenopause og overgangsalder.

Dette er helt normalt og vil resultere i forskellige ændringer i humør, hud og hårvækst, ud over i menstruationen selv. Et af de største hormoner, der påvirker hjernen, gonadotrophin-frigivende hormon, ændrer arbejdet med hypothalamus-hvilket igen påvirker hypofysen, som derefter påvirker æggestokkene, æggelederne og livmoderen.

Kvinder i alle aldre kan opleve hormonelle ændringer, ofte med symptomer, der ender med at blive tydelige i deres sene tyverne med deres fyrre. Mange kvinder oplever også symptomer på hormonel ændring under deres premenstruelle cyklus.

Den naturlige måde

Hormonel balance i løbet af en kvindes liv kan være påvirket af en række faktorer som ernæring, kost, livsstil, motion, stress, følelser, alder og ægløsning.

Naturlige midler har også en lang historie med at udnytte til at fremme kvindelig reproduktionssundhed og velvære og hormonel balance – hjælpe kvinder gennem tidene med at forblive sunde før og under menstruationscyklussen ud over under perimenopause og overgangsalder uden uønskede bivirkninger. (Burke Be, Olson Rd. Cusack BJ. “Randomiseret, styret forsøg med fytoøstrogen i den profylaktiske behandling af menstruationsmigræne.” Biomed.Pharmacother. 2002; 56 (6): 283-288.)

Relaterede 5 enkle metoder til at gøre et rum mere beroligende

Du kan købe dette naturlige supplement fra de sunde mødre på internettet for $ 16,50.

Diskuter dette i vores forum

Link til dette indlæg: ordløs onsdag | Dong Quai

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *