GRAVID? Prøv at leve af en indkomst ASAP

Hvis du er gravid, kan du prøve at leve en indkomst nu

Da jeg først fandt, at jeg var gravid, var jeg i Afrika på min bryllupsrejse. Når vi lige har tilbudt vores ejendele, stopper vores job såvel som dedikerede os til at leve ud af vores oplevelsesværdier, der er meget mere vigtige end sikkerhed, gjorde vi i alt 180 på vores nye livsstil såvel som backpedaled hjem.

Vi klippede turen kort og vendte tilbage til vores regelmæssige arrangerede skrivebordsopgaver for resten af ​​min graviditet. Vi havde nogle monetære indhentninger at gøre.

Da Rookiedad Alec såvel som jeg var ny i gift liv såvel som en delt tegnebog, gjorde vi vores fineste bestræbelser på at online på kun den ene løncheck, mens vi bankede den anden på en omkostningsbesparelseskonto. Af programmet lykkedes vi ikke helt – så godt som vi købte vores rimelige andel af miniatyr tøj såvel som legetøj – men det var virkelig stor metode til vores fremtid. Mens mange forventer, at kvinder foretager spædbørnskøbsfortegnelser såvel som dagdrømmer om børnehaveindretning, brugte jeg en hel del tid på at købe hånd-me-down spædbarnsartikler.

Som en penge-såvel som sundhedsbesparende tip til forventningsfulde forældre foreslår jeg, at hard-core sparer for graviditetens længde.

Udfordringen: Online ud af en partners indkomst såvel som at gemme resten.

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den allerførste person, der fortæller dig, at spædbørn kan udgiftsperiode en hel del penge. Udover de daglige omkostninger ved bleer såvel som onesies er der finansieringsinvesteringerne af Ohmygod-do-we-Need-a-Bigger-bil såvel som DID-you-se-the-pris-på-den-stroller?! Ud over gear er der langvarige uddannelsesomkostningsbesparelser såvel som andre udgifter. (Vil du flytte?) Såvel som udover det, hvis du vender tilbage til arbejde, vil du sandsynligvis betale betydelige børnepasningsomkostninger såvel som hvis du ikke gør det, vil du behandle den monetære gebyr for at miste den anden indkomst.

Hvis du vil ende med at blive endnu meget mere ambitiøs, kan du prøve at leve på den nedre af de to indkomster.

Her er de tre ting Alec så godt som jeg gjorde for at stramme vores (penge) bælter, mens min talje voksede*:

Prøv en omkostningsfrysning. Meget som en madrensning, kan købsdetoxen rense nogle overdrevne vaner i en fart. Jeg tilbragte forskellige måneder med det formål at købe intet nyt eller ikke spise ude overhovedet. Når jeg føler, at jeg bliver lidt hurtig til at købe på Amazon Prime, vender jeg tilbage til denne type diæt.

Skær de enorme ting ud først. Se efter enorme produkter, du kan skære. I stedet for at skære vores lattes ud, startede vi med at spise ud færre gange om ugen. Hvis et godt restaurantmåltid koster $ 50, sparede vi lige $ 200 om en måned. Vi skærer ligeledes kabel -tv ud af vores liv såvel som erstattet det med Tivo såvel som Netflix.

Kan du opdage, at det blev brugt? Â Når du planlægger en baby, var der masser af nye såvel som mystiske stykker hardware at overveje. Efter at jeg lavede en fantasy-ønskeliste, begyndte jeg at søge efter hånd-me-downs på Craigslist såvel som mine regionale Berkeley Parents Network Marketplace. Nu bruger jeg Facebook -byttegrupper til at betale det fremad, når jeg udskriver mit udstyr. [Vores spædbarnsregistreringsvejledning giver forslag til at opdage store udnyttede ting]

Jeg vil gerne høre enhver form for andre penge, der sparer forslag, der hjalp dig!

* Var det også osteagtigt? Undskyld!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *