Tilbage til skolens shoppingforslag fra Walmart #BTSLIKEABOSS #AD

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Tilbage til skolesæsonen er her. Mine børn starter om et par uger. I år får jeg fire børn i skolen, så det er meget vigtigt, at jeg sparer penge på alle mine skoleartikler og gør det i et stop. Jeg kan finde alt, hvad jeg har brug for til den laveste pris til min lokale Walmart. Når jeg har alle mine børn med mig, vil jeg komme ind og ud af butikken så hurtigt som muligt. Jeg vedder på, at du kan forholde dig!

Her er nogle gode tilbage til skolens shoppingforslag, der hjælper dig med at spare penge og få alt hvad du har brug for alt sammen i et stop – Walmart tilbage til skolen.

1. Har din liste klar. Walmart gør det let med alle de lokale skolelister bedst i butikken. Hvis jeg glemmer min derhjemme, føler jeg mig lettet ved at vide, at der vil være en liste i butikken.

2. Se efter ryggen til skoletegn. Du shoppingoplevelse vil gå meget hurtigere, og du vil finde de bedste tilbud på varerne på din liste bedst i bagsiden til skolen. Tilbage til skolen på Walmart gør shopping til en leg.

3. Hvis dine børn vandrer som mine, skal du udpege et sikkert mødested i butikken. Jeg møder typisk mine børn i ryggen nær badeværelserne. Men jeg prøver mit bedste for at opmuntre mine små vandrere til at holde mig ved min indkøbskurv.

4. Lag op på kassetoppe til dit barns skole. Du kan kun få dobbeltboks toppe på Scott, Viva og Kleenex på Walmart.

Relateret Kan du træne din hjerne til at temme ferierelateret angst?

• Scott ekstra bløde håndklæder på Walmart er en stor værdi og opsuge meget mere end andre værdipapirer • Viva Mainline håndklæder er bløde og kludlignende til at tørre børns ansigter/men vanskeligt at rengøre og skrubbe • Viva Vantage strækker sig, når det er vådt, så det vil ikke Bryd fra hinanden, når skrubning og rengøring • Kleenex er det blødeste væv og effektivt til at holde fugtigheden i Kleenex ikke på hænder fra nyser/blæser.

For meget mere tilbage til skolens shoppingforslag og find ud af meget mere om dobbeltboks toppe til dit barns skolebesøg #btslikeaboss. Har du dine egne tilbage til skolens shoppingtips? Vi vil høre om dem! Brug Hastag #BtSlikeAboss på sociale medier og del dine tip.

Link til dette indlæg: Tilbage til skolens shoppingforslag fra Walmart #btslikeAboss #ad

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *