5 Metoder Musik gavner børn

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

I dag er musik overalt, hvor du går – vises på tv -shows, i reklamer, som baggrundsstøj i købscentre såvel som på vores telefoner såvel som radioer. Uanset hvem du er, har musik evnen til at påvirke dit humør – men musikken går meget dybere end du måske tror – især for børn. Forskningsundersøgelse har vist, at Music-træning kan hjælpe med at forbedre hjernekraften hos børn, hvilket antyder, at det at spille et instrument såvel som at studere rytme kan tilbyde betydelige fordele-fra meget bedre selvtillid såvel som sociale færdigheder, til en øget IQ.

Musik kan antænde alle områder inden for udvikling af børn: motor, sprog, læsefærdighed, følelsesmæssig, social såvel som intellektuel – motivere kroppen såvel som sindet til at arbejde sammen. At overholde er kun et par af de metoder, der får innovativt med et instrument, kan være fordelagtigt for dit barn.

1. Boosted IQ

Fra og med måske den mest tydelige mulighed – musikalsk træning på et tidligt niveau tilskynder udviklingen af ​​forskellige områder af hjernen – derved fremme en højere IQ hos børn. I 2004 blev en studypubliceret af E. Glenn Schellenbergdiscovered lidt dog åbenlyst iqinance hos børn, der leverede almindeligt klaver såvel som stemmetimer. I sin forskning opdagede Schellenberg, at børn leverede musikundervisning over programmet for deres tid på institutionen, der rutinemæssigt kontrollerede højere end andre grupper. Derudover bekræftede en forskningsundersøgelse, der blev offentliggjort i 2007, at praktikanter inden for elementære institutioner, der leverede meget bedre programmer til musikuddannelse, scorede omkring 20% ​​højere i matematiske standardiserede tests samt 22% højere på engelsk sammenlignet med institutioner med dårlige musikprogrammer. Forskerne inkluderet i disse undersøgelser mente, at den koncentration, der var nødvendig i musikuddannelse, svarer til det fokus, der kræves under standardiserede tests.

2. Forbedret verbal intelligens

Ligesom det har en indflydelse på generel IQ, har undersøgelser fundet, at musikuddannelse i tidlig børnefremskridt kan hjælpe med at forbedre ydeevnen inden for verbal intelligens. Forskningsundersøgelse viser, at rutinemæssig musikalsk træning kan hjælpe med at etablere hjernens venstre halvkugle – især det område, der er forbundet med behandlingssprog. En sådan info antyder, at musik har fjernet effekt på kognitiv forbedring, sprog såvel som interesse – hvilket fører til betydelige konsekvenser for fremtiden for børnuddannelse såvel som udvikling.

3. Meget bedre sociale færdigheder

For børn i førskolealderen kan musik være en dynamisk opdagelsesoplevelse, der tilskynder dem til at forbedre deres sociale færdigheder. Ved at gøre Musicin til en gruppeindstilling – opdager børn nøjagtigt, hvordan de skal arbejde sammen som et team, mens de bidrager med deres egen indsats til udviklingen af ​​noget kreativt såvel som udtryksfuldt. Musikundervisning såvel som gruppepræstationer hjælper børnene med at forstå, at de kan forbedre noget ved at bidrage med deres egen visse støj – understrege værdien af ​​teamwork såvel som personlig vækst. På nøjagtigt samme tid finder de meget mere om deling, samarbejde, kompromis, koncentration såvel som fantasi – alle færdigheder, der kan være vigtige, når de udvikling i skolen, skriver nye venskaber samt håndterer nye udfordringer.

4. Øget selvtillid

Musikløse leverer et nyttigt forum, hvor børn opdager nøjagtigt, hvordan de skal give såvel som at acceptere konstruktiv kritik. At finde færdigheder, der hjælper med at omdanne ugunstige kommentarer til en katalysator til positiv modifikation, er en fantastisk metode til at udvikle selvtillid. Især hjælper gruppetimer ofte børn med at forstå, at ingen-inklusive deres kammerater såvel som dem selv-er perfekte, såvel som alle altid kan opdage område for at forbedre sig. Dette forbedrede selvværd kan overføres til andre livsområder, såvel som når et barns musikalske færdigheder vokser, vil de etablere en karakter, der hjælper dem med at stikke ud fra mængden.

Relaterede 6 afgørende opgaver, som nye fædre har brug for at udføre

5. finjusteret tålmodighed såvel som disciplin

Intet barn henter et instrument såvel som straks spiller som en professionel. Siden dette viser musikalske lektioner børn om forsinket tilfredsstillelse – inden du kan lave den støj, du vil have, skal du opdage nøjagtigt, hvordan du holder instrumentet, som bevægelser skaber, som noter såvel som så videre. At spille et instrument lærer kiDS THEIMPORTANCE OF PERSEVERANCE I Bestræbelserne på at tilfredsstille deres mål. Uanset om det er at deltage i personlige lektioner, der har brug for et betydeligt niveau af fokuseret koncentration eller deltager i gruppesessioner, etablerer børn deres disciplinære færdigheder. Hvad mere er, i gruppelektioner opdager unge musikere at vise respekt, være opmærksomme såvel som deres tålmodighed.

Børn trives med musik

Antallet af fordelagtige forbindelser mellem musik såvel som børnefremskridt vokser hver dag. Forskningsundersøgelse har opdaget afslappede forbindelser mellem musik og rumlige tidsmæssige færdigheder-at hjælpe unge med at forestille sig de aspekter, der skal sættes sammen for at løse et problem såvel som innovative i deres løsninger. I al den udførte forskningsundersøgelse har der ikke været nogen ulempe ved at bringe musik såvel som børn sammen. Uanset om det nyder freden såvel som nydelse stammer fra et smukt stykke – eller får nye færdigheder i sprog såvel som samfundet – kan musik berige livet for alle, det berører – fra børn, til de mennesker, der holder af dem.

Bidraget af: Californiens musikstudier. Oplev klaveret, guitar, stemme, violin, trommer såvel som mere. Personlige lektioner i hjemmet eller i studiet for praktikanter i alle aldre. individualiserede lektioner for den metode, du lærer. Deltag i os til gratis betragtninger såvel som begivenheder. Bliv startet i dag.

Hvis du gerne vil få meddelelser om sunde levende tip, sundheds- og wellness -nyheder, forældre samt indlæg, skal du abonnere ved hjælp af e -mail samt overholde os på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ samt Twitter.

Abonner på vores nyhedsbrev. Deltag i vores sociale netværk

var dbnwid = 79329; var dbnpid = 159002; var dbnWebid = 118054; var dbnlayout = 32; var dbnColor = ”#7C685D”; var dbntitleFontSize = ”14 ″; var dbnbgcolortype = 1; var dbnbgcolor = ”#ffffff”; var dbnheader = ”Du kan glæde dig over at læse:”; var dbnremindercolor = 2; var dbn_protocol = ((“https:” == document.location.protocol)? “https: //”: “http: //”); Document.Write (UNescape (“%3CScript Src = ‘” + dbn_protocol + “widget.engageya.com/sprk.1.0.2.js’ id = ‘Grazit_Script’ class = ‘grazit_script’ async = true type = ‘tekst/javascript ‘%3e%3c/script%3e’));

Link til dette indlæg: 5 metoder musik gavner børn
Relaterede små børn og teknologi: Præcis hvordan man håndterer internettet med små børn

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *