Hvad er der i dit vand?

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Af Samantha Peters

Næsten hver vandforsyning har forurenende stoffer i det. Et par af dem er blevet sat der af mennesker, som PCB. Andre forurenende stoffer, som arsen såvel som radon, sker naturligt. Selvom mange forurenende stoffer virkelig er ufarlige, kan et par af dem gøre en husejer såvel som deres husstand temmelig syg. Præcis hvordan slipper de af med forurener samt forlader deres vand rent såvel som mousserende?

EPA Standards-Miljøsikkerhedsselskabet har krav til, hvad der udgør risikofri drikkevand til kommuner over hele landet, men de gør ikke nøjagtigt den samme service for mennesker, der har deres egen personlige vandforsyning. Dette indikerer, at disse husejere bliver nødt til at måle den høje kvalitet af deres vand selv. En husejer, der mener, at deres vand er usundt, kan telefonen kalde deres offentlige vandforretning i deres område for en forbrugertillidsrapport, som de har brug for at levere ved lov.

Husejeren skal dog advares om, at nogle forurenende stoffer ikke reguleres af EPA såvel som så ikke vises i rapporten. Hvis husejeren ønsker at forstå de nøjagtige niveauer af forurenende stoffer, skal de give en prøve af vandet, der kommer ud af deres tryk på et laboratorium.

For at gøre dette skal de allerførste telefonopkald deres specificering eller regional afdeling for sundhed og velvære samt få en liste over laboratorier, der er licenseret til at teste deres vand. Laboratoriet sender dem en flaske til en vandprøve samt fortæller dem nøjagtigt, hvordan man samler deres vand. Husejeren skal betale for testen, hvilket kan være dyrt afhængigt af nøjagtigt, hvor masser af forurenende stoffer de vil have kontrolleret. For at skære ned på udgiften kan de spørge laboratoriet, hvilke forurenende stoffer de allerede har opdaget i vandet i husejerens område.

Relateret Hvad udløser halsbrand?

Filtre – Hvis en boligejer får en rapport tilbage, der viser deres vandhavn farlige forurenende stoffer som pesticider, bakterier eller formaldehyd eller forurenende stoffer, der bare får deres vandlugt såvel som smager fattige, har de en række muligheder. De kan indstille et omvendt osmosefilter, som er en fantastisk metode til at få rent vand. I omvendt osmose pumpes vandet med et filter, der fælder forurenende stoffer og gør det muligt for det rensede vand at gå igennem. De kan ligeledes opsætte et udløst kulfilter. Carbonet tager urenheder såvel som er ekstremt fantastisk til pesticider, organiske kemikalier såvel som nogle patogener.

Husejeren kan ligeledes oprette en ionudvekslingsenhed. Dette system bruges til at eliminere vanskeligt vand, men nogle typer kan ligeledes bruges til at eliminere radon.

En husejer behøver ikke online med forurenet vand. Der er masser af metoder til at sikre, at vandet, de såvel som deres husholdningsdrink, er rent såvel som sundt.

Om denne forfatter:

Samantha Peters er en ivrig blogforfatter, der nyder at komponere om forskellige besættelser såvel som opgaverassocierede emner. Sam administrerer uddannelsesopdateringen og bor i Gorgeous San Diego, Californien.

Link til dette indlæg:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *