Nyfødt sover ikke? Nyfødte søvntips fra en ekspert!

Hvorvidt du er en første gang forælder eller en erfaren mor, der får din dyrebare nyfødte til at sove, kan være en skræmmende og no-kidding, hele dagen! Det kan virke håbløst til tider, da du føler, at din nyfødte ikke sover ordentligt. Især som udmattelse og de irriterende hormoner efter fødslen, der bundt af glæde fantastiske søvnvaner.

Først og fremmest vil jeg være klar over, at en af ​​mine vigtigste nyfødte søvntips som en professionel pædiatrisk søvnkonsulent er nogen af ​​mine vigtigste nyfødte søvntips, at jeg ikke anbefaler at lave nogen traditionel søvntræning (den type, der involverer at græde) med en nyfødt. Der er mange blide måder at lære dine nye baby sunde søvnvaner, der kan betale udbytte i fremtiden og give dig tillid til, at meget snart både du og din baby vil være på vej til den søvn, du fortjener.

Nyfødt sover ikke? Nyfødte søvntips fra en ekspert!

Så hvordan ser nyfødt søvn ud?

En nyfødt baby tilbringer cirka 16-18 timer på at sove i en 24-timers periode. Når de ikke sover, spiser de enten, ændres eller nyder små interaktioner med verden omkring dem. De har kun to søvnstadier, REM og ikke-REM-søvn, og de tilbringer cirka 8 timer i REM-søvn, hvilket er vigtigt, fordi det er her, de vokser.

Den bedste måde at beskrive nyfødt søvn er uorganiseret! De vil sove hvor som helst fra 1-3 timers strækninger, og selvom du måske ønsker, at de længere strækninger om natten, er deres interne ure eller døgnrytme endnu ikke blevet etableret, så vær forberedt i nogle lange dage og nætter i starten, som din nyfødte vandt ‘ t sove i lange perioder.

Cirka 6 uger ser de fleste forældre, at deres babyers nattesøvn begynder at komme sammen, og de er i stand til at sove i længere stræk mellem 3-5 timer (nogle gange mere!), Især i begyndelsen af ​​natten. Ved 12 uger gammel har en baby, der er over 12 pund, evnen til at sove 12 timer (ja, du læser det rigtigt) gennem natten. Naturligvis er enhver baby forskellig, og nogle tager lidt længere tid at konsolidere deres nattesøvn, og nogle på grund af vægtøgningsproblemer eller børnelæge har brug for at fortsætte med at tage feeds om natten.

Korrekt forberedelse

Mens du ikke kan tvinge din baby til at sove, kan du gøre alt, hvad du kan for at sætte dem op til succes fra første dag. Faktisk er en af ​​de første ting, jeg gennemgår i mine private konsultationer, sovemiljø. Vi kan godt lide at se babyer, der sover i kølige, mørke, stille værelser på faste madrasser med et monteret ark og intet andet i krybben.

Nuværende AAP -anbefalinger er til værelsesandel med din baby i op til et år eller mindst 6 måneder, og du kan stadig opnå disse forhold på dit værelse; Sådan er: Invester i en bassinet, hvid støjmaskine, mørklægningsgardiner og aircondition. Det er op til dig, når du vil flytte din lille til børnehaven og bare sørge for, at deres sovende forhold forbliver de samme. At have en behagelig, sikker og let at bruge spædbarnsbærer i standby vil være værdifuld til uslebne lurdage og især for de sidste to lur på dagen.

Start som du mener at gå

Der er så mange små ting, du kan gøre i løbet af de første tolv uger af livet for at hjælpe din nyfødte søvn godt og for at sætte dem op til succes, så når de når spædbarn, er de stjernespiller. I løbet af de første to uger af en babys liv uden for livmoderen vil jeg anbefale at fokusere på at etablere et godt fodringsforhold, holde din baby vågen under feeds og sikre, at din baby sover i et sikkert rum.

Efter et par uger kan du begynde at arbejde mod en meget fleksibel rutine med at spise, lege, sove og forsøge at få din baby til at tage et fuldt feed hver 3. time. Mange første gang forældre er overrasket over, hvor lidt vågen tid deres babyer kan håndtere, for de fleste nyfødte spiser og spiller del af deres rutine varer mellem 45-60 minutter, før de har brug for at lur igen. At holde øje med uret og følge søvnige signaler kan virkelig hjælpe, så du lægger din lille ned for at lur, før de bliver overtrækkede.

Henfor ikke vige væk fra at give din baby chancen for at falde i søvn på egen hånd ved at lægge dem ned i søvn i deres krybbe, pakke n lege eller bassinet vågen. Ja! Du kan gøre det! Inden ti ugers alder kan du endda hjælpe dem ved at prøve at nedlægge dem døsige og vågen og give dem et par minutter til at prøve at falde i søvn på egen hånd.

Tips til succes

I løbet af de første par uger kan du også begynde at lære din baby, at der er en forskel mellem dag og nat. Først skal du beslutte, hvornår morgen og sengetid forekommer, og sørg for, at der er 12 timer mellem disse tider (mange nyfødte går i seng mellem kl. 19-9). Start derefter hver morgen med et foder i et solrigt område i dit hjem, og når dagen vender sig til natten, skal du slukke de fleste af huslysene, tale roligt, og når du går ind for en midten af ​​thE NAT FEEDBRUG SÅ LITTLIGT LYS som muligt.

Swaddling kan også være et meget nyttigt værktøj. Nyfødte kan falde i REM -søvn næsten med det samme, og Swaddling anbefales at hjælpe med at kontrollere deres startrefleks i løbet af denne tid, hvilket undertiden er så magtfuldt, at det kan vække dem. Du kan bruge Swaddle til både lur og søvn om natten, bare sørg for, at du arbejder på at droppe Swaddle inden 12 ugers alder, eller det kan blive en søvnprop og er risikabel, når din baby begynder at rulle.

Prøv at lur din baby i deres sikre soveplads mindst en gang om dagen, normalt har forældre mest succes med morgenen lur og prøver derefter gradvist flere lur i det samme rum, når babyen bliver ældre. Hvis din baby ikke falder i søvn for deres lur i krybben, behøver de ikke at græde, hente dem, berolige dem, prøv det igen, og hvis du ikke har succes, er det ok, sørg for, at din baby Får den søvn, de har brug for, ved at gøre den lur i en bærer, klapvogn eller lejlighedsvis selv i dine arme.

Giv dig selv nåde

At have en ny baby er svært for alle! Folk giver dig hundreder af forskellige nyfødte søvntips. Lad ikke sociale medier eller kommentarer fra venner eller familie få dig til at føle, at du fejler. Sammenligning er tyven af ​​glæde! Hold dig til det grundlæggende i EAT, leg, søvnrutine og forsøg på krybbe -lurer så typisk som du kan.

Hver dag kan du foretage forbedringer og prøve igen for at hjælpe gradvist og forsigtigt med at lære din lille, hvordan man sover godt af sig selv. Nogle dage bliver succesrige og andre dage, især omkring det seks ugers mærke, du måske bare finder dig selv i overlevelsestilstand, men det er OK! Nå ud efter hjælp fra venner og familie, tag lur, når du kan, og ved, at de små skridt, du tager nu, vil betale sig i fremtiden.

Om forfatteren:

Du kan også nyde:

Den 9 måneders søvnregression: Hvad kan man forvente, tip og tricks

Hvornår skal man starte søvntræning – baby søvn tip til nye mødre

4 måneder gammel søvnplan [tip fra en søvnekspert]

Swaddle -overgang – 4 lette trin til overgang fra sving!

Dette websted bruger tilknyttede links, men alle anbefalinger er virkelig vores egne. Som Amazon -associeret tjener jeg ved at kvalificere køb. Alle givne råd er strengt fra mødre og vores tidligere erfaringer og uddannelse. Vi er bare mødre og ikke læger, og derfor bør vores meninger ikke tages som direkte medicinsk rådgivning. Konsulter altid din læge på forhånd.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *