Opbygning af din ønskeliste: Værdifulde forældrebøger, foreslået af besøgende

Ikke alle forældrebøger er produceret lige. Nogle giver praktiske, handlingsmæssige råd. Køb denne klapvogn. Sæt spædbarnet på ryggen for at sove. Nogle graver sig ind i den kulturelle kontekst, inden for hvilken vi er forældre. Andre giver indsigt i børneudvikling, som kan kaste lys over, hvorfor det at leve med unge kan være så vanskelige, såvel som går hånd i hånd med selvkontrolstrategier. Ud over at nogle hjælper dig med at føle dig mindre alene, mere dygtige eller så bemyndigede, at de påvirker dig til at give bogen til nogen, der virkelig har brug for den.

Da vi spurgte jer, hvilke forældrebøger, du anbefaler, fik vi et par af hver.

1) spædbarn 411; 2) det lykkeligste spædbarn på blokken (en rookie moms favorit, skønt vi foreslår DVD’en endnu stærkere); 3) hjerneregler for baby; 4) Gratis sort børn

5) The Your # år gamle serie af Ames.

Din to-årige: forfærdelige eller ømme; Din tre-årige: god ven eller fjende; Din fire år gamle: vild såvel som vidunderlig

”Den 3 -årige holdt mig faktisk fornuftig, da mine unge ramte 3,5,” sagde en læser.

6) Som såvel som logisk magi for den tidlige barndom
7) Velsignelse af et flået knæ: Brug jødisk lære til at opdrage selvhjulpne børn
8) Buddhisme for moderskab
9) Hele hjernebarn

10) Minimalistisk forældre (se vores evaluering af denne, såvel som data under “får mig til at føle mig i stand”)

11) Jeg var en virkelig god mor, før jeg fik børn
12) Kærestens guide til at overleve det allerførste år med moderskab (denne er gammel, måske lidt dateret, men jeg kunne godt lide det så godt som det fik mig til at grine højt. Har brug for en sans for humor.)
13) Spis søvnbæsj
14) Forældre træthed syndrom “meget anderledes end de andre!” siger vores bidragyder Olivia. Underteksten er “hvad man skal gøre, når traditionel visdom ikke er ekstremt klog.”
15) Mor Zen: Walking the Crooked Path of Parenthood
16) Jeg vil bare tisse alene er en række essays af den ekstremt sjove blogforfatter Jen fra folk, jeg vil slå i halsen. En besøgende siger, at en kopi af denne bog går sammen med hver år gammel gave, hun giver. ”Det er den lethjertede latter, som en ny mamma har brug for.”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *