Top gaver til 10 år gamle drenge! [15 af de bedste gaver] for 2019

Søger efter den bedste gave til at få din lille mand? 10 år gamle unge drenge er fantastisk sjov og også lidt rambunctious, så vi har samlet en liste over de bedste gaver til 10 år gamle unge drenge for at holde de unge drenge travlt. Vores liste inkluderer masser af legetøj med fantastiske funktioner, der garanteres at holde din 10 -årige underholdt!

Top gaver til 10 år gamle drenge! [15 af de bedste gaver] for 2019

Elektronisk arkade basketball

Table Top Games er naturligvis en del af vores top gaver til 10 år gamle unge drenge korte artikel, fordi de er miniatyrversioner af fantastiske spil! Dette spil sætter en sjov vri på de konventionelle arkadebasketballspil, som vi alle er vant til! I stedet for at kaste bolde i en bøjle, bruger du dig tommelfingre på prøve ved at flikke i kurve. Dine børn får en eksplosion ud af at bruge de to-forårsbelastede katapulter til at skyde kurve. De vil flikke, lancere og genindlæse hele dagen med denne sjove, konkurrencedygtige og indendørs sikre version af basketball! Â Kontroller aktuelle priser her!

Nerf kanoner og tilbehør – Top gaver til 10 år gamle unge drenge – garanteret sjov!

For din lille mand, der elsker at spille udenfor, gør denne Nerf -pistol bestemt de søde i vores top gaver til 10 år gamle unge drenge -liste. Din energiske 10 -årige vil absolut elske at få en nerf -blaster til at løbe rundt med sine venner og skyde skumdart, diske og bolde, der følger med det. De kan lade deres fantasi løbe vild og foregive at være cowboys i det vilde vest, jægere i den dybe jungle, en meget kick-butt-snigskytte eller noget, som deres lille hjerte ønsker! Det fantastiske ved dette legetøj er, at du praktisk talt kan finde det overalt. Du vil let være i stand til at finde en nerf, som dit barn vil elske, fordi der er så mange forskellige typer nerf -blastere, tilbehør og ammunition! Â Kontroller aktuelle priser her!

Star Wars Legos

Hvert barn i alle aldre ”” Ja, selv dem, der er børn i hjertet ”” elsker Legos! De er et af de bedst sælgende legetøj på markedet! De er sikker på at være et stort hit for dine børn. Du kan aldrig gå galt med at købe dine børn Legos, da der er så mange muligheder at vælge. Du kan købe dem et bestemt tema -sæt med instruktioner, der guider gennem LEGO -bygningsprocessen. Nogle af dem er meget cool! Dit barn kan bygge Hogwarts, Death Star eller endda Batmobile! Eller du kan få dem en kasse med LEGO -stykker, som de kan gå til byen på og bygge hvad de kan forestille sig! Kontroller aktuelle priser her!

Brætspil

Brætspil er altid en sikker mulighed for top gaver til 10 år gamle drenge! Børn elsker dem, og de gør intet andet end godt for dem! Det giver dem en mulighed for at opleve noget guld gammel sjov konkurrence, alt sammen med at forbedre deres hjernefunktion! De er fremragende til børnenes mentale vækst og er kendt for at gøre teenagere meget mere intelligente. Derudover, hvem elsker ikke at spille et venligt spil undskyld, operation eller candyland! Â Kontroller aktuelle priser her!

Marvel Avengers Mask Collection

Børn i denne alder er stadig meget fantasifulde, og Marvel -superhelte er betydelige i øjeblikket! De kan lade deres indre helt fri, og det fantastiske er, at de kan bruge disse næsten overalt! Indendørs, ude i baghaven eller endda i parken! De kan løbe rundt og skabe deres egen Marvel -film med deres venner, søskende eller på egen hånd! Du kan ikke gå galt med dette legetøj ”” Når alt kommer til alt, hvad unge dreng ikke elsker superhelte? Â Kontroller aktuelle priser her!

Xploderz luftangreb

Denne raketkaster er sikker på at wow den 10 år gamle i dit liv! Det leveres med to raketter og en løfteraket, der skyder raketterne op til halvtreds meter i luften !! Det er den ideelle gave til dit barn at tilbringe hele dagen i baghaven med at skyde missiler til stjernerne! Â Kontroller aktuelle priser her!

Bordpladshockey

Din rambunctious 10-årige vil absolut elske denne! Især fordi det kan bringes overalt at bruge! De kan tage det med til en vens hus, parken eller endda let holde den på deres værelse. De vil have en eksplosion, der spiller mod venner, naboer, søskende og endda dine forældre! Sættet er udstyret med 2 padler, 2 pucker og individuelle resultattavler. Kontroller aktuelle priser her!

Vandkanoner

En klassisk vandpistol eller meget soaker har eksisteret i generationer af børn, der ønsker at undslippe sommerens varme, mens den gør det sjovt! Dine børn vil have en eksplosion, der løber rundt i baghaven, parken eller endda i poolen, der kæmper med deres ammunition! Nogle populære vandkanoner er de meget soakers fra Nerf. Nerf leverer en række forskellige vandkanoner, der helt sikkert vil være en succes i denne feriesæson! Â Kontroller aktuelle priser her!

Walkie-talkies

Hvilket barn elsker ikke at lege med walkie-talkies? Uanset om de kommunikerer med deres BFF fra op ad gaden, spiller ekstrem Hide-N-Go-Seek eller foregiver, at de er på en top-hemmelig militær mission dine børn vil elske denne gave! Det er sikker på at holde dem entertaIned hele året rundt! Â Kontroller aktuelle priser her!

Slimeball gobzooka-slim shooter

Åh ja, dette legetøj er lige så fantastisk som navnet lyder! Endnu bedre vil din unge dreng eller unge drenge elske denne! Det vil tage spilletid til det næste niveau. Dine børn vil elske at jage hinanden rundt og forsøge at slime hinanden med denne blaster. Det kan ramme modstandere eller mål fra op til 25 meter væk! Hvad gør denne bazooka endnu bedre? Der er næppe noget rod eller rydde op til det! Det efterlader ingen mærker på overflader; Alt hvad du skal rengøre er slimeballs med et vådt sæbehåndklæde! Â Kontroller aktuelle priser her!

Gummy Candy Lab

Denne er lige så sjov som den er lækker. Vi ved alle, at børn absolut elsker deres slik, og med dette videnskabssæt får dine børn det bedste fra begge verdener ”” tilfredsstiller deres søde tand og stimulerer deres Noggins! De får lummy gummy slik og lære om de videnskabelige egenskaber ved de ingredienser, der gør dem. Endnu bedre er alle ingredienserne alle naturlige! Â Kontroller aktuelle priser her!

Crash Test Lab

Ser du på de bedste gaver til 10 år gamle drenge, men vil have noget, der vil instruere dem en lektion? Dette er et andet uddannelsesmæssigt, men alligevel meget sjovt spil, som din dreng (e) vil elske! Crash -test er altid sjovt i denne alder og er en fantastisk måde at lære om fysik på. Du lægger Impact Jack i den tilpassede crashvogn og tester hans grænser og se, om du kan holde ham sikker. Kontroller aktuelle priser her!

Mega Slime & Putty Lab

Med dette kan du lave 8 forskellige sorter af slim og kitt! Du kan lave magnetisk kitt, fluffy slim, glød-i-den-mørke kitt, hoppende kitt og mere! Dine børn får en eksplosion med at lave deres egne kreationer, mens de udforsker den videnskab, der går i at lave slim og kitt! Det er lavet med en ikke-giftig formel, så det er helt sikkert for dine børn at lege med, ideel til de regnfulde dage i, eller når det er for varmt at gå ud. Det er garanteret at holde dine børn travlt og have det sjovt i timevis! Â Kontroller aktuelle priser her!

National Geographic Mega Crystal Growing Lab

Hvis du ser på top gaver til 10 år gamle drenge, men ser ikke ud til at finde den bedste for din lille videnskabsmand, skal du ikke lede længere !! De får chancen for at dyrke deres egne krystaller i 8 forskellige farver. Videnskab har aldrig været så sjov, underholdende og farverig! Det leveres med en komplet guide til at fremstille krystallerne, og når de først er færdige, kan de vise deres krystaller i lyset til lysbillede, som det følger med! Det leveres endda med 5 krystaller, der er fra hele verden! Â Kontroller aktuelle priser her!

Master Detective Tool Kit

Der er en grund til, at dette er en del af vores korte artikel til de bedste gaver til 10 år gamle drenge! Dette fantastiske sæt leveres med 26 forskellige eksperimenter og teknikker, der bruges af reelle detektiver !! Det lærer dine børn, hvordan man indsamler bevis for fingeraftryk og fodaftryk, og hvordan man beskyttede en forbrydelsessted. De vil bruge udstyret og teknikkerne til at lære at indsamle og evaluere retsmedicinsk bevis for at løse forbrydelserne. Eksperimentvejledningen inkluderer også instruktioner om dechiffringskoder og skrivning af beskeder med ubemærket blæk. De vil have en eksplosion afkodning af kriminalitetsscener med deres venner hele weekenden! Kontroller aktuelle priser her!

Du kan også nyde

Bedste legetøj til 2-årige drenge; [20 Fantastiske legetøj Din småbørn unge dreng vil elske]

9 kønsneutralt legetøj til børn af ethvert køn

Legetøj, der får større lege år efter år

Pin til senere -Top 15 gaver til din 10 år gamle dreng!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *