Tweak Today

på et arbejdsrelateret møde, blev jeg for nylig opmærksom på et websted kaldet Modify Today, hvis mål er “Gør en ny ting. Hver dag.”

Det er så rookie -mødre, jeg kunne dog ikke hjælpe med at tænke. Jeg kan godt lide missioner, jagt på jagt såvel som internets. Ændring i dag bringer dem alle sammen. Lad os foregive, at opgaven var at tage et foto af dig selv i spejlet.

Kontrollere.

Det kunne ikke være enklere. Hver dag offentliggøres en opgave. Registrerede personer kan foreslå opgaverne. I dag er det “give noget væk.” Jeg tror på at tage en pose Meyer -citroner fra mit træ over til min nabo’s hus.

En anden dag var opgaven “fange noget i dit hjem, kontor eller i dine ejendele, som en masse sandsynligvis ville give nogen den forkerte opfattelse af dig.” Jeg tror på mit snowboard. Hvis du så det i min garage, kan du tro, at jeg har snowboarding i de sidste 5 år. Jeg har bestemt ikke.

Du kan offentliggøre tekst, links, billeder eller video til at papirere din opgaveafslutning. Jeg er nysgerrig: Er I folk i den slags ting? Hvis vi leverede rookie -mor -vanskeligheder, ville du deltage?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *