Den magiske krukke, alias være din egen personlige fitnessinstruktør

Jeg er meget glad for at præsentere denne gæstudgivelse fra vores store ven samt rookie -mor, Karen, der skabte sin egen metode til at komme i form med et spædbarn i huset:

Efter at jeg gav fødsel sidste år, mistede jeg en hel del af min spædbarnsvægt ganske hurtigt uden en stor indsats. Jeg lavede en hel del gåtur såvel som vandreture med spædbarn såvel som fortsatte med at tage Pilates et par gange om ugen, plus jeg plejede rundt i uret- som alle hjalp meget. Dog er jeg stadig ikke snarere så trim såvel som tonet, som jeg vil være. Mit barn nåede en enorm milepæl den sidste weekend: Han vendte sig om. Jeg valgte, at et år var længe tilstrækkeligt til at vente uden at blive lidt mere større med at angribe mit spædbarns flab. Men som ganske meget alle i verden, har jeg virkelig travlt, har ikke meget tid til at træne, såvel som at opdage det vanskeligt at blive motiveret.

Min løsning? Den overraskelsesbelastede øvelse Bingo Jar! Først brugte jeg lidt tid på at google gode øvelser til at målrette både efter graviditeten såvel som min anden bete noire, det flappy underarm fedt (eller “kyllingnuggets” som min pilates instruktør farverigt telefon kalder dem.) Jeg valgte 12 øvelser som godt som komponeret dem ned på bit glip af papir. Jeg satte målantallet af sæt såvel som reps på hver slip. Så lagde jeg bitpapirerne i en krukke i mit køkken. Dagligt er jeg nødt til at trække fem glider ud såvel som at gøre hvad de siger. Dette gør det sjovt, da jeg aldrig forstår, hvad jeg vil få, så godt det tager kun ca. 15 minutter at få med alle fem øvelser. Plus, jeg behøver ikke at udføre de mest hadede øvelser dagligt – sideplank, jeg kigger på dig – eller bliver træt ved at gøre nøjagtigt den samme rutine over såvel som over.

Jeg har kun valgt øvelser, der ikke havde brug for enheder eller enheder, jeg allerede ejer (hvilket er et sæt vægte såvel som en magisk cirkel) Ligeledes valgte jeg kun øvelser, du kan udføre i dine PJ’er, fordi jeg planlægger at gøre dem på de levende Rumtæppe bedst, når jeg står op hver morgen. Jeg forventer ikke Jessica Alba -resultater, men jeg føler mig fantastisk, at jeg har fundet en service, der synes at være mulig såvel som målrettet … såvel som måske endda lidt sjov. Så godt som jeg virkelig gerne ville kysse disse fjerkræ -nuggets farvel, før vejrforholdet varmer tilstrækkeligt til opbevaringstanktoppe.

Eksempeløvelser til din krukke med overraskelser (kopi/pasta/udskriv eller håndkomponeret som Karen gjorde):

Alternativ arm såvel som benlifte: 8 tæller / 2 sæt

Cykelkranser: 30 tæller / 2 sæt

Mountain Climber: 10 reps / 3 sæt

Saks spark: 10 hvert ben / 3 sæt

Enkelt bencirkler: 10 reps / 3 sæt

Magic Circle (ooh, hvor lægger du det såvel som for nøjagtigt hvor længe?)

PLANK: Hold i 15 sekunder / 3 sæt

Sideplank 10 sekunder / 3 sæt på hver side

Dybe plies 16 reps

Stående spark (foran derefter side derefter tilbage) 10 tæl hvert ben / 2 sæt

Kirsebærplukkere (nå høje, sæt dem derefter i kurven): 20 tæller / 3 sæt

Gulveffers: 20 tæller / 2 sæt

Boksning i 2 minutter med jabs såvel som store bogstaver

Foreslå meget mere i kommentarerne, damer, dette er en teamindsats!

Relateret: Naptime -træningsideer, bare tilføj teknologi
[Fotos af Karen Merzenich]

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *