Skaberne Styles – Hand Knitted Wollen spædbarnstøj fra Indien

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Vinteren er lige rundt om hjørnet såvel som en masse mødre ønsker at sikre, at deres bit forbliver varme i disse lange kølige måneder. Det er på tide at begynde at trække det varme vinterøjstøj ud til dine børn.

De fleste stormagasinstøj, der tilbydes i USA, er messe oprettet i fabrikker. Disse produkter har ligeledes en tendens til at være lav høj kvalitet såvel som måske slides i slutningen af ​​sæsonen. Beklædning til børn i dag er ikke så høj høj kvalitet, som de håndlavede produkter tidligere generationer havde på sig. For nylig stødte jeg på denne Etsy -butik, der fremstiller smukke håndlavede Wollen -tøj til babyer.

Skaberne Designs fra Indien åbnede lige en Etsy -butik, hvor de tilbyder deres charmerende håndstrikede spædbarnstøj. De har kjoler til bitpiger samt hættetrøjer samt veste til både børn såvel som piger. Hvert produkt er håndlavet med som direkte fra Indien.

Hvis du kan lide at shoppe på Etsy, skal du sørge for at inspicere dem. Gå til www.etsy.com/shop/thecreatorsdesigns for meget mere information.

Link til dette indlæg:

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *