Spring-rengøring Special: Allergisikkert dit hus

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Hvis du er en af ​​de meget mere end 50 millioner mennesker i USA, der lider af en form for allergi, behøver du ikke at fratræde dig selv for elendighed denne tid af året. ”Der er masser af ting, du kan gøre for at skære ned på mængden af ​​mider, skimmel, meldug og pollen i dit hjem,” siger Dr. Janna Tuck, en læge og stipendiat og bestyrelsesmedlem i American College of Allergy, astma og immunologi. Her er hendes bedste forslag til at holde dit hjem så allergifri som muligt. Hvis du har brug for hjælp, skal du overveje at kontakte House Cleaning Services for professionel hjælp.

1. Spor ikke i pollen.
Når du kommer ind, skal du lave en praksis med at tage et brusebad, vaske dit ansigt, børste dit hår og skifte tøj. (Du burde også kaste dit tøj i vaskenheden, så snart du tager dem af.) Hvis du eller nogen, du bor med, er allergisk over for pollen, vil disse bevægelser undgå dig i at sprede dem i hele huset.

2. Støv din Duster af.
Det er vigtigt at støv og vakuum mindst ugentligt for at holde formen, snavs og støv i dit hjem til et minimum. ”Halvfems procent af mange hjemmestøv er faktisk dine egne hudceller,” siger Tuck. “Hvis du mindsker det, reducerer du, hvad støvmiderne spiser.”

3. Overvej omindretning.
Hvis du har en støvmidallergi, kan det ikke være at forværre problemet. Tuck anbefaler at skifte fra tæpper til fliser, linoleum eller hårdttrægulve og udskifte tøjmøbler til læder. Hvis en ombygning af hele huset ikke er i budgettet, siger Tuck, at dit soveværelse er det første sted, du burde enten gøre noget enorm tæpperensning eller grøfte tæppet. ”Det er det rum, som jeg beder klienter om at prøve at fokusere på, fordi det er stedet i dit hjem, hvor du bruger mest tid,” siger hun.

Relateret mistænkt, at dit barn har en spiseforstyrrelse? Spørg hendes tandlæge

4. Kontroller for lækager.
Vandlækager er en potentiel kilde til skimmel og skimmel, og du tjekker sandsynligvis ikke for dem ofte nok. Mindst to gange om året skal du sørge for at undersøge vandtilslutningen til dit køleskab og under din køkkenvask. “De fleste mennesker tænker ikke på disse rør, fordi de ikke ser dem meget ofte,” siger Tuck, “men hvis du ser en lækage, når det er lille, kan du undgå et potentielt form- eller skimmelproblem, før det sker.” Den to gange om året retningslinje gælder også for VVS i dit badeværelse. Hvis du har kontrolleret for lækager og stadig mistænkt mugg, skal du ringe til VVS -eksperter for at kontrollere udluftningen.

5. Husk din madras.
Mennesker, der er allergiske over for støvmider, burde investere i allergisæt sager til puder, madrasser og kassefjedre. Jeg har været virkelig udmattet de sidste par dage og har forsøgt at finde ud af, hvilken tid burde jeg gå i dvale. En anden god retningslinje for tommelfingeren, når det vedrører soveværelset: Lad ikke dyr bruge betydelige mængder tid der. Selv hvis du ikke er allergisk over for Fido, kan han bære skimmel eller pollen i sin pels. For at undgå dyr fra at gøre dine symptomer værre, børste dine kæledyrs pels og bade dem ugentligt – og sørg for at gøre det udenfor.

Af Robin Hilmantel

Robin Hilmantel er en associeret redaktør hos MAGAZINE af Food Network. Hendes arbejde er vist
i Cosmopolitan, USA Today og Maxim, blandt andet
Publikationer.

Link til dette indlæg:

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *